مصرف نمک برای سلامت کلیه ها مضر است محققان هشدار می دهند؛ مین فود: تحقیقات جدید تأیید می کند افرادی که همیشه مقداری نمک به وعده های غذایی خود اضافه می کنند، کلیه های شان در معرض خطر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این یافته حتی بعد از آنکه پژوهشگران سایر مسائل سلامت مانند اضافه وزن، ورزش نکردن یا سیگار کشیدن و مصرف نوشیدنی های الکلی را در نظر گرفتند، ثابت شد. دکتر «لو چی»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه تولان در نیواورلئان، اظهار داشت: «نتیجه این یافته ها این است که افزودن نمک به غذاها با افزایش ریسک بیماری مزمن کلیوی در جمعیت عمومی مرتبط می باشد.» چی و همکارانش اخیراً مطالعاتی را منتشر نموده اند که نشان داده است افزودن نمک به وعده های غذایی، احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و طول عمر افراد را می کاهد. در مطالعه جدید، آنها داده های بیش از ۴۶۵۰۰۰ نفر با میانگین سنی ۵۶ سال را تحلیل و بررسی کردند که هنگام ثبت نام، بیماری کلیوی نداشتند. سلامت و سبک زندگی شرکت کنندگان از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۳ مورد پیگیری قرار|گرفت. به گفته پژوهشگران، بیش از ۲۲۰۰۰ مورد بیماری کلیوی در طول دوره مطالعه تشخیص داده شد. در مقایسه با افرادی که هیچ گاه یا به ندرت به غذای خود نمک اضافه می کردند، احتمال ابتلاء به مشکلات کلیوی در افرادی که این کار را انجام می دادند بیشتر بود. این خطر با دفعاتی که افراد از نمک خوراکی استفاده می کردند افزایش می یافت. برای مثال، در مقایسه با افرادی که هیچ گاه نمک مصرف نمی کردند، افرادی که گفتند «گاهی» نمک اضافه می کردند، ۴ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری کلیوی بودند. افرادی که به طور معمول نمک اضافه می کردند، ۷ درصد بیشتر در معرض خطر بودند و کسانی که «همیشه» نمک اضافه می کردند، ۱۱ درصد خطر در آنها افزایش پیدا کرد. محققان خاطرنشان کردند که مسائل فیزیولوژیکی زیادی وجود دارد که مصرف زیاد سدیم را با عملکرد ضعیف کلیه مرتبط می کند، همچون تغییرات هورمونی و افزایش استرس اکسیداتیو در اندام های دوقلو. به گفته پژوهشگران، یافته های آنها از کاهش افزودن نمک به غذاها بعنوان یک راه حل مداخله ای بالقوه برای جلوگیری از بیماری مزمن کلیوی حمایت می کند. منبع: minfood.ir 1402/10/19 13:01:24 5.0 از 5 605 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی انقلابی در تشخیص بیماری قلبی با ادغام ساعت هوشمند و هوش مصنوعی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید جدیدترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی