مصرف نمک برای سلامت کلیه ها مضر است محققان هشدار می دهند؛ مین فود: تحقیقات جدید تأیید می کند افرادی که همیشه مقداری نمک به وعده های غذایی خود اضافه می کنند، کلیه های شان در معرض خطر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این یافته حتی بعد از آنکه پژوهشگران سایر مسائل سلامت مانند اضافه وزن، ورزش نکردن یا سیگار کشیدن و مصرف نوشیدنی های الکلی را در نظر گرفتند، ثابت شد. دکتر «لو چی»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه تولان در نیواورلئان، اظهار داشت: «نتیجه این یافته ها این است که افزودن نمک به غذاها با افزایش ریسک بیماری مزمن کلیوی در جمعیت عمومی مرتبط می باشد.» چی و همکارانش اخیراً مطالعاتی را منتشر نموده اند که نشان داده است افزودن نمک به وعده های غذایی، احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و طول عمر افراد را می کاهد. در مطالعه جدید، آنها داده های بیش از ۴۶۵۰۰۰ نفر با میانگین سنی ۵۶ سال را تحلیل و بررسی کردند که هنگام ثبت نام، بیماری کلیوی نداشتند. سلامت و سبک زندگی شرکت کنندگان از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۳ مورد پیگیری قرار|گرفت. به گفته پژوهشگران، بیش از ۲۲۰۰۰ مورد بیماری کلیوی در طول دوره مطالعه تشخیص داده شد. در مقایسه با افرادی که هیچ گاه یا به ندرت به غذای خود نمک اضافه می کردند، احتمال ابتلاء به مشکلات کلیوی در افرادی که این کار را انجام می دادند بیشتر بود. این خطر با دفعاتی که افراد از نمک خوراکی استفاده می کردند افزایش می یافت. برای مثال، در مقایسه با افرادی که هیچ گاه نمک مصرف نمی کردند، افرادی که گفتند «گاهی» نمک اضافه می کردند، ۴ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری کلیوی بودند. افرادی که به طور معمول نمک اضافه می کردند، ۷ درصد بیشتر در معرض خطر بودند و کسانی که «همیشه» نمک اضافه می کردند، ۱۱ درصد خطر در آنها افزایش پیدا کرد. محققان خاطرنشان کردند که مسائل فیزیولوژیکی زیادی وجود دارد که مصرف زیاد سدیم را با عملکرد ضعیف کلیه مرتبط می کند، همچون تغییرات هورمونی و افزایش استرس اکسیداتیو در اندام های دوقلو. به گفته پژوهشگران، یافته های آنها از کاهش افزودن نمک به غذاها بعنوان یک راه حل مداخله ای بالقوه برای جلوگیری از بیماری مزمن کلیوی حمایت می کند. منبع: minfood.ir 1402/10/19 13:01:24 5.0 از 5 525 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی