دمنوش این گیاه قاتل نفخ شکم است به گزارش مین فود، همشهری آنلاین نوشت: نعناع فلفلی که در طب سنتی ایران با نام «سوسنبر» شناخته می شود، طبیعتی گرم و خشک دارد و مدر، خارج کننده کرم شکم، رفع کننده سنگ مثانه و سنگ کلیه بوده و برای تهوع و استفراغ و پیچش روده مفید می باشد. گیاه نعناع فلفلی با نام علمی Mentha X piperita L شناخته می شود. نعناع فلفلی گیاهی علفی، پایا و دارای ساقه هایی بر دو نوع است. برگ های آن پوشیده از کرک است و از کلیه قسمت های هوایی این گیاه بوی معطر و مطبوع استشمام می شود، ولی اگر جویده شود علاوه بر بوی اسانس، احساس خنکی در مخاط دهان به وجود می آورد. رویشگاه امروزی آن اروپا و آمریکا است که اغلب به صورت کاشته شده یافت می شود و در ایران هم کاشته شده است. خواص نعناع فلفلی برای سلامت بخش مورد استفاده آن برگ گیاه است. اسانس آن اثر رفع اسپاسم روی عضلات صاف دارد. اثرات ضد ویروسی، ضد باکتریایی، حشره کشی، مدری، صفرا بری، رفع کننده نفخ و آرامبخشی هم از آن مشاهده شده است. این گیاه برای رفع مشکلات شبه کرامپی مجاری دستگاه گوارش و مجرای صفرا، رفع مشکلات هضم، و اسانس آن برای رفع مشکلات روده تحریک پذیر، نزله و التهاب مجاری تنفسی فوقانی مفید می باشد. همینطور میتوان به صورت موضعی برای دردهای عضلانی و عصبی از آن بهره برد. برگ های گیاه نعناع فلفلی در طب مردمی برای رفع تهوع، استفراغ، ناخوشی صبحگاهی (حالت تهوع و ناخوشی در زنان حامله)، عفونت های تنفسی، دردهای قاعدگی و سرماخوردگی مصرف می شود. بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در طب سنتی به نام «سوسنبر» شناخته می شود و طبیعت آن گرم و خشک است. مدر، قاعده آور، خارج کننده کرم شکم، رفع کننده سنگ مثانه و سنگ کلیه بوده و برای تهوع و استفراغ و پیچش روده مفید می باشد. با سرکه و روغن گل برای سردرد به کار می رفته است و ضماد و خوردن آن برای زنبور گزیدگی مفید می باشد. جانشین آن مرزنجوش و بادرنجبویه و مصلح آن گشنیز و کتیرا است. نعناع فلفلی به صورت دم کرده قابل استفاده می باشد. برای این منظور حدود ۱۵۰ میلی لیتر آب داغ همراه با یک قاشق چایخوری از برگ خرد شده برای حدود ۱۰ دقیقه در فضای دربسته قرار داده می شود. مقدار دوز متوسط مصرفی روزانه برگ ها ۳ تا۶ گرم است. میتوان سه تا چهار بار در روز هر بار یک فنجان چای تهیه شده را در میان وعده های غذایی مصرف کرد. دم کرده را به شکل گرم و نه داغ به صورت جرعه، جرعه مصرف می کنند. اسانس آن هم هیچگاه نباید به صورت معمولی مصرف شود. منبع: مین فود 1402/11/05 14:38:27 5.0 از 5 639 تگهای خبر: آب , بهداشت , درد , دستگاه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید جدیدترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی