مراقب نمک پنهان در مواد غذایی باشید اسماعیل زاده هشدار داد؛ مین فود: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به موادغذایی که نمک پنهان دارند، هشدار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، درباب میزان نمک مصرفی روزانه، اظهار داشت: یک فرد سالم باید در طول روز بین ۳ تا ۵ گرم نمک مصرف کند که این مقدار فقط نمکی که ما به غذا اضافه می نماییم، نیست، بلکه از کل مواد غذایی که یک فرد در طول روز مصرف می کند، باید دریافت کند که اکثریت مردم از این مساله آگاهی ندارند. وی ادامه داد: نمک از دو عنصر سدیم و کلر تشکیل شده است، سدیم عامل مهمی در حفظ فشارخون است که اگر بیش از حد مصرف شود، فرد گرفتار پرفشاری خون، بیماریهای قلبی و عروقی و پوکی استخوان و بیماریهای کلیوی می شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلان اینکه عوامل اصلی مصرف نمک (سدیم) در رژیم غذایی به بافت فرهنگی و عادات غذایی یک جمعیت بستگی دارد، افزود: سدیم بطور طبیعی در انواع غذاها مانند شیر، گوشت و سبزیجات وجود دارد. همین طور به مقدار زیاد در غذاهای فرآوری شده مانند نان ها، گوشت های فرآوری شده و اسنک و همین طور در چاشنی ها مانند رب، سس گوجه فرنگی، سس مایونز نیز یافت می شود. وی اظهار داشت: در سدیم نیز گلوتامات وجود دارد که به عنوان یک افزودنی غذایی در خیلی از نقاط جهان مثل ادویه همراه نودل استفاده می شود، پس باید برای حفظ سلامتی خودمان حواسمان به میزان مصرف نمک باشد. اسماعیل زاده اشاره کرد: برای طعم دادن به غذا بجای نمک، از ادویه ها و طعم دهنده های دیگری استفاده نمائیم. به عنوان مثال اهتمام نماییم ذائقه خودرا از میل به شوری به سمت میل به ترشی ببریم و لیموترش تازه را جایگزین نمک نماییم. ادویه هایی مانند آویشن، دارچین و سماق نیز گزینه هایی برای این جایگزینی هستند. وی اظهار داشت: اهتمام نماییم بیش از غذاهای تازه استفاده نمائیم و مصرف مواد غذایی نمک سود شده مانند خیارشور، کلم شور، ماهی شور و مانند اینها را که حاوی میزان زیادی نمک هستند به حداقل برسانیم. اگر زیتون و مواد غذایی شور خریدیم بهتر است آب نمک آنها را بگیریم و خوب بشوییم تا طعم شوری از بین برود، سپس آنها را مصرف نماییم. 1402/11/07 09:22:27 5.0 از 5 593 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی