غذاهای ناسالم خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند محققان می گویند؛ مین فود: غذاهای ناسالم به اندازه الکل، ورزش نکردن و چاقی خطر مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ را در افراد می افزاید. به گزارش خبرنگار مه ر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، دو دهه است که سرطان روده بزرگ و رکتوم در افراد زیر ۵۰ سال بالا رفته است، به این معنا که خیلی از آنها پیش از انجام غربالگری کولونوسکوپی به سرطان مبتلا می شوند. دکتر «متیو کالادی»، رییس بخش جراحی کولورکتال مرکز جامع سرطان دانشگاه ایالتی اوهایو، در این زمینه می گوید: «ما می دانیم که غربالگری کولونوسکوپی با تشخیص بیماری در مراحل اولیه و اغلب پیش سرطانی، جان انسان ها را نجات می دهد، اما هم اکنون برای افراد در معرض خطر نسبی این بیماری، پیش از ۴۵ سالگی این غربالگری سفارش نمی شود.» این مسئله عادات سبک زندگی پیشگیرانه را برای بزرگسالان جوان بسیار مهم می کند. کالادی اظهار داشت: «برای مردم مهمست که درک کنند که عوامل زیادی در خطر مبتلاشدن به سرطان کولورکتال نقش دارند، و هیچ گاه برای ایجاد تغییرات برای مساعدت با کاهش خطر در جایی که توانایی انجام این کار را دارید دیر نیست.» کالادی سفارش می کند که افراد رژیم غذایی حاوی فیبر، مقادیر کم چربی و گوشت قرمز، با چهار تا شش وعده میوه و سبزیجات در روز مصرف کنند. کالادی اظهار داشت: «این تغییرات نه فقط بر خطر مبتلاشدن به سرطان تأثیر می گذارد، بلکه احیانا سلامت شما را بطور کلی بهبود می بخشد». وی اضافه کرد: «چاقی شما را در معرض خطر بیشتر مبتلاشدن به سرطان کولورکتال قرار می دهد، بدین سبب انجام برخی اقدامات ساده اما مهم- مانند یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم و متوسط- به سلامت کلی کمک می نماید.» کالادی همین طور سفارش کرد که افراد بدون در نظر گرفتن سن، فوراً علایم را بررسی نمایند. علایم می تواند شامل خونریزی مقعدی، تغییرات ناگهانی در عادات روده، کاهش وزن غیرقابل توضیح و درد شکمی باشد. به گفته پژوهشگران، سرطان در مراحل اولیه بسیار قابل درمان است و اغلب بطورکامل درمان می شود. شانس درمان با بیماری پیشرفته کاهش پیدا می کند. منبع: مین فود 1402/12/18 14:17:27 5.0 از 5 544 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پیشرفت , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش تعداد دانشجویان دختر ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید جدیدترین ها افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی