شاخصهای سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی محمدی عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس سازمان غذا و دارو، به تشریح شاخصهای لازم برای صادرات محصولات خام کشاورزی پرداخت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، به اقدامات و برنامه های سازمان غذا و دارو در حوزه غذا و صادرات محصولات خام کشاورزی اشاره نمود و اظهار داشت: طرح غنی سازی نان با آهن و اسید فولیک را توانستیم اجرا نماییم و همه شرکتهای تولید کننده آرد، غنی سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می دهند. وی ادامه داد: در تداوم طرح غنی سازی شیر با ویتامین D موفق شدیم مراحل اولیه غنی سازی آرد با ویتامین D را شروع نماییم، چون قوت قالب مردم ما نان است و بیشترین مصرف در کالاهای اساسی هم گندم است. محمدی افزود: یکی از اقدامات بزرگ ما در سال گذشته، توسعه پایش سموم در مواد غذایی است که ما هر سال این کار را انجام می دهیم و سال ۱۴۰۲ بسیار بیشتر انجام دادیم و اقلامی که آلودگی با آفت کش ها، سموم و نیترات را دارند، شناسایی می نماییم. وی ادامه داد: بالغ بر ۵۰۰ لابراتوار در سرتاسر کشور داریم که ۵۳ لابراتوار در ارتباط با وزارت بهداشت است، دانشگاه های علوم پزشکی و لابراتوار مرجع که این آلودگی ها را اندازه گیری می کند. مثلا برای پسته یکی از شاخص هایی که همه کشورها از ما می خواهند، آلفاتوکسین پسته است و سه لابراتوار در تهران، رفسنجان و کرمان توسط اتحادیه اروپا تأیید شده است. محمدی در ارتباط با آلفاتوکسین، اظهار داشت: با عنایت به مشکلاتی که برای صادرات به وجود آمد تاکید شد که همه محصولات خام کشاورزی مشمول آزمایش شوند، یعنی موقع صادرات ما شاخص مورد تأیید کشور مقصد را می گیریم. وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ بیشتر از ۱۸ هزار شاخص را تدوین و کتابچه آنرا در اختیار همه دستگاههای ذی ربط قرار دادیم که بومی سازی شده است. یعنی بر مبنای میزان مصرف همه محصولات خام کشاورزی؛ مثل ذرت، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، هویج و…، در کشور ما این میزان مشخص است. حالا اگر بخواهیم این محصولات را صادر نماییم، سطح شاخص را باید کشور مقصد به ما بدهد، یعنی مقصد صادراتی اعلام می کند که سطح آرسنیک برنج مورد قبول من مثلا ۲۵۰ است، در کشور ما این سطح بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ است. ما بر مبنای استاندارد آن کشور اگر سختگیرانه تر باشد به صادر کننده ها اعلام می نماییم که مقصد صادراتی شما تا این سطح را قبول می کند بیشتر از این سطح ما غیر منطبق اعلام می کنیم؛ در نتیجه اجازه صادرات نمی دهیم، بنابراین ما در ارتباط با پسته و محصولات خام کشاورزی، تا وقتی که جواب آزمایش مشخص نشود اجازه صادرات نمی دهیم، طبیعتاً به مواردی اجازه صادرات می دهیم که منطبق باشند. منبع: minfood.ir 1403/01/10 15:00:17 5.0 از 5 436 تگهای خبر: استاندارد , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد جدیدترین ها نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ خرید بازی به صورت اکانت ظرفیتی تکرر ادرار می تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد رژیم غذایی گیاهی از بیماریهای مزمن مختلف پیشگیری می کند نقشه ناامنی غذایی کشور باید بروزرسانی شود لزوم تکریم بیماران در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع زمان برگزاری جشن شکوفه ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی