حذف گوشت از وعده غذایی بیماران سیروز کبدی مفید می باشد محققان پی بردند؛ به گزارش مین فود، سیروز کبدی پیشرفته می تواند سطوح آمونیاک در خون را به سطوح خطرناکی برساند، اما تحقیقات جدید نشان داده است که نخوردن گوشت می تواند به معکوس کردن آن کمک نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «جاسموهان باجاج»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویرجینیا، اظهار داشت: «دیدن این که حتی تغییرات کوچک در رژیم غذایی، مانند خوردن هر چند وقت یکبار یک وعده غذایی بدون گوشت، می تواند با کاهش سطوح مضر آمونیاک در بیماران مبتلا به سیروز، برای کبد مفید باشد.» همانطور که تیم تحقیقاتی توضیح داد، باکتری ها در روده به صورت خودکار آمونیاک تولید می کنند چونکه به بدن در هضم غذا کمک می کنند. در افرادی که کبد سالمی دارند، این اندام آمونیاک را می گیرد و به کلیه ها می فرستد تا بی ضرر از راه ادرار دفع شود. با این حال، سیروز توانایی اندام برای فراوری آمونیاک را مختل می کند به صورتی که به روشی سمی ایجاد می شود. محققان خاطرنشان کردند که آمونیاک حتی می تواند به مغز برسد و سبب سردرگمی یا هذیان شود. این وضعیت آنسفالوپاتی کبدی نامیده می شود و بدون درمان می تواند منجر به کما و مرگ شود. رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در این فرآیندها داشته باشد، چونکه رژیم های غذایی غربی با فیبر کم و گوشت و کربوهیدرات بالا سطح آمونیاک ساخته شده توسط روده را می افزایند. مطالعه جدید شامل ۳۰ بزرگسال گوشت خوار بود که برای سیروز در مرکز پزشکی ریچموند تحت درمان قرار گرفتند. از بیماران خواسته شد که یک وعده غذایی حاوی یکی از سه نوع همبرگر بخورند: یکی از مخلوط گوشت گاو، دیگری با یک جایگزین گوشت گیاهی و دیگری با دستور غذای گیاهی برگر لوبیا. سطح پروتئین سه برگر یکسان بود: حدود ۲۰ گرم. افراد همبرگرهای خویش را با چیپس سیب زمینی کم چرب و یک نان غلات کامل، بدون هیچ گونه چاشنی می خوردند. چند ساعت پس از غذا، محققان از نشانگرهای اسید آمینه خاصی در خون برای اندازه گیری سطح آمونیاک خون استفاده کردند. تیم تحقیقاتی دریافتند بیمارانی که همبرگر گوشت مصرف می کردند نسبت به افرادی که هر کدام از همبرگرهای گیاهی را مصرف می کردند، سطح آمونیاک خونی بالاتری داشتند. باجاج اذعان کرد: «ایجاد تغییرات بلند مدت رژیم غذایی و رفتاری می تواند خیلی سخت باشد. بیماران کبدی مبتلا به سیروز باید بدانند که ایجاد تغییرات مثبت در رژیم غذایی آنها نباید طاقت فرسا یا دشوار باشد.» البته گروه مورد مطالعه بسیار کوچک بود، ازاین رو تیم ریچموند تصریح کرد که یافته ها اولیه هستند. با این وجود، آنها اعتقاد دارند که انتقال یافته های جدید به بیماران مبتلا به سیروز و تشویق آنها به دور شدن از گوشت ضرری ندارد. منبع: minfood.ir 1403/02/29 10:05:36 5.0 از 5 484 تگهای خبر: بیمار , پزشك , پیشرفت , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی