رژیم غذایی مدیترانه ای خطر مرگ زودرس در زنان را کاهش می دهد مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، کارشناسان مدت هاست که از مزایای رژیم مدیترانه ای تمجید کرده اند و یک مطالعه جدید نشان داده است که احتمال مرگ زودهنگام در زنان را تا ۲۳ درصد می کاهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «سامیا مورا»، نویسنده ارشد این مطالعه از بیمارستان بریگام و زنان در بوستون، اظهار داشت: «برای خانمهایی که می خواهند طولانی تر زندگی کنند، مطالعه ما می گوید مراقب رژیم غذایی خود باشید!» وی در ادامه اضافه کرد: «خبر خوب اینست که پیروی از یک الگوی غذایی مدیترانه ای می تواند منجر به کاهش حدود یک چهارم خطر مرگ در خلال بیشتر از ۲۵ سال شود.» رژیم مدیترانه ای مدت هاست در لیست سالم ترین رژیم های غذایی متخصصان تغذیه قرار گرفته است. این رژیم غذایی، بشدت به گیاهان (آجیل، دانه ها، میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات) متکی است و منبع اصلی چربی آن روغن زیتون است. افرادی که از این رژیم غذایی پیروی می کنند مقادیر متوسطی از ماهی، مرغ، لبنیات، و تخم مرغ می خورند و از مصرف گوشت قرمز، غذاهای شیرین و غذاهای فرآوری شده اجتناب می کنند. مطالعه جدید نتایج سلامتی بیشتر از ۲۵ سال را در بین گروهی متشکل از بیشتر از ۲۵۰۰۰ شرکت کننده در مطالعه سلامت زنان پیگیری کرد. همه زنان در این مطالعه در هنگام ثبت نام سالم بودند. علاوه بر این که خطر مرگ در دوره مطالعه برای خانمهایی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند تقریبا یک چهارم کاهش پیدا کرد، این مطالعه همینطور کاهش مرگ و میر در رابطه با بیماری قلبی یا سرطان را نشان داد. تیم تحقیق دریافت که در مقایسه با خانمهایی که از این رژیم غذایی پیروی نکرده بودند، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در خانمهایی که بیشتر از همه از رژیم مدیترانه ای پیروی داشتند، ۱۷ درصد و احتمال ابتلاء به سرطان کشنده ۲۰ درصد کمتر بود. محققان به بررسی عامل های متابولیک و سایر مسائلی که امکان دارد سبب ایجاد این اثر شوند، پرداختند. به گفته نویسندگان، تغییرات سالم در بیومارکرهای متابولیسم، التهاب، مقاومت به انسولین و موارد دیگر همگی در بین خانمهایی که رژیم غذایی مدیترانه ای را اتخاذ نموده بودند، مشاهده شد. 1403/03/18 11:56:40 5.0 از 5 245 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی