کاهش مصرف سموم کشاورزی با رهیابی محصول از مزارع بهفر خبر داد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برنامه ملی کاهش مصرف سموم کشاورزی با امکان رهیابی محصول از مزارع با همکاری دو دانشگاه شیراز و مازندران اجرا می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: ارزیابی انبارها و مراکز نگهداری محصولات غذایی در سرتاسر کشور از آیتم های خیلی مهم است و حتما باید مورد پایش قرار گرفته و بازرسی شود که با همکاری بین بخشی امکان پوشش گسترده تری ایجاد می شود. وی ادامه داد: پایش محصولات غذایی با ریسک بالا مانند محصولات لبنی و دریایی با جدیت بیشتری صورت خواهد گرفت، همینطور یکی از برنامه های دیگر اداره غذا شناسه گذاری فرآورده های وارداتی است، باآنکه در این عرصه میزان واردات محصول نهایی چندان پرتعداد نیست. مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به برنامه کاهش مصرف سموم کشاورزی اظهار نمود: اجرای این برنامه متأسفانه سالیان سال توسط وزارت جهاد کشاورزی ابتر مانده بود اما با همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندران امکان رهیابی محصول با نمونه برداری از مزارع شروع شده است. به نقل از ایشان، برنامه عملیاتی در مورد آفتکش ها هم در دست انجام است و پایش های محصولات از لحاظ فلزات سنگین و نیترات برای ارتقا سطح سلامت مردم در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد. منبع: minfood.ir 1403/04/13 09:41:23 5.0 از 5 457 تگهای خبر: برنامه , پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی