صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی رستمی خبر داد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از صدور 10 بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآورده های طبیعی و مکمل آگاهی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا رستمی اظهار داشت: در چهار ماه اخیر حرکت ما بیشتر به سمت همگرایی، همفکری، توسعه ارتباطات و تبیین رویکرد های جدید اداره کل بوده است. وی با اعلان اینکه در طول این زمان کوشیدیم سه رویکرد اساسی ساختارسازی، پروسه سازی و نفرسازی (پرسنل سازی) را مد نظر داشته باشیم، اضافه کرد: در همین راستا و در راستای فرایندسازی، اقدامات لازم برای گرفتن استانداردهای ایزو ۹۰۰۱ و ایجاد الزامات آن انجام شده و با ادامه این مسیر، این استاندارد طی چند ماه دیگر گرفتن می شود. رستمی با اشاره به فرم مخصوص به وجود آمده برای مجوز صادرات، اختصاص ارز و نظایر آن اظهار داشت: در مسائل مختلف تسهیل گری تولید، اصلاح فرایندهایی را در نظر گرفتیم؛ به عنوان مثال در این جهت اعتبار پروانه های ساخت را از دو سال به چهار سال رساندیم و همین طور تمدید پروانه های ثبت را از کمیسیون معاف کردیم. وی با تأکید بر لزوم تغییر نگاه سنتی و سیستم ارجاع دهنده به سیستمی مدرن، رو به جلو و تمام کننده، اضافه کرد: کوشش های ما نیز در همین راستاست و تفویض تمدید پروانه ها به دانشگاه ها و تمدید پروانه تأسیس بدون نیاز به کمیسیون و دیگر موارد نیز در همین راستا انجام شده است. مدیرکل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو همین طور به صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در اداره کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل اشاره نمود و اظهار داشت: به عنوان نخستین اداره کل در سازمان، پیش نویس دستورالعمل هایمان را یک ماه پیش از ابلاغ روی سایت منتشر می نماییم. بدین سان در امتداد اصول حاکمیت خوب، در طول این چند ماه بیش از ۴۰ پیش نویس را در سایت منتشر نموده ایم. وی همین طور اظهار داشت: به زودی بمنظور پاسخگویی به سوالات «چت بات هوشمند» را خواهیم داشت. منبع: مین فود 1403/05/06 09:29:45 5.0 از 5 415 تگهای خبر: استاندارد , دارو , سازمان غذا و دارو , سایت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی