کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجات

مطالعه نشان می دهد؛

به گزارش مین فود، یک کارآزمایی بالینی جدید نشان داده است که خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر می تواند فشار خون را کم کند و سلامت قلب را با کاهش سطح اسید در بدن بهبود بخشد.

کاهش فشارخون و خطرات قلبی با خوردن میوه و سبزیجات
به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج کارآزمایی نشان داد اشخاصی که دو تا چهار فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند با کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و همینطور بهبود سلامت کلیه مواجه بودند.
«مانیندر کاهلون»، سرپرست تیم پژوهش و دانشیار دانشگاه تگزاس، اظهار داشت: «این امر از سفارش ما بر مبنای این که میوه ها و سبزیجات باید درمان بنیادی برای بیماران دچار فشار خون بالا باشد، حمایت می کند، چونکه ما به هر سه هدف سلامت کلیه، کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی با میوه ها و سبزیجات دست می یابیم.»
به گفته محققان، پزشکان ابتدا باید از مردم بخواهند که میوه ها و سبزیجات بیشتری پیش از شروع مصرف داروهای فشار خون مصرف کنند.
دکتر «دونالد وسون»، محقق ارشد و پروفسور پزشکی داخلی دانشگاه تگزاس، توضیح داد: «مداخلات غذایی برای مدیریت بیماری مزمن اغلب سفارش نمی شوند و حتی کمتر اجرا می شوند، چونکه چالش های زیادی برای وادار کردن بیماران به اجرای آنها وجود دارد. با این حال، آنها مؤثر هستند و از کلیه و قلب و عروق محافظت می کنند.»
وسون در ادامه اضافه کرد: «ما باید تلاشهای خویش را برای گنجاندن آنها در مدیریت بیمار افزایش دهیم و به صورت گسترده تر، رژیم های غذایی سالم را برای جمعیت هایی که در معرض خطر ابتلاء به بیماری های کلیوی و قلبی عروقی هستند قابل دسترس تر نماییم.»
وسون اظهار داشت: «این کارآزمایی بالینی بر مبنای مطالعات قبلی انجام شده است که نشان داده است رژیم های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی سبب افزایش سطح اسید خون می شوند و سلامت کلیه ها از آنجاییکه این اندام بیش از اندازه کار می کند تا آن اسیدها را از خون فیلتر کند، صدمه می بیند.»
وی توضیح داد: «ما فرض کردیم که یکی از طریق هایی که میوه ها و سبزیجات هم برای کلیه ها و هم برای قلب سالم هستند، اینست که میزان اسید موجود در رژیم غذایی و در نتیجه میزان اسیدی را که کلیه ها باید از بدن خارج کنند، کم می کنند.»
برای این کارآزمایی، محققان گروهی متشکل از ۱۵۳ بیمار دچار فشار خون بالا و سطوح بسیار بالای اسید خون را به سه گروه تقسیم کردند.
یک گروه میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کردند، گروهی دیگر روزانه دو قرص بی کربنات سدیم مصرف کردند و گروه سوم مراقبت های استاندارد را دنبال کردند.
گروه بی کربنات سدیم نسبت به گروه کنترل از سلامت کلیوی بهتری برخوردار بود، اما فشار خون و فواید سلامت قلب گروه میوه ها و سبزیجات را به دست نیاورد.
علاوه بر این، اشخاصی که میوه ها و سبزیجات بیشتری می خوردند به دوزهای کمتری از داروهای فشار خون نیاز داشتند.


منبع:

1403/05/26
14:33:04
5.0 از 5
486
تگهای خبر: استاندارد , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
جدیدترین ها

مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی
رژیم غذایی، تناسب اندام، دستورالعمل و نکات حفظ سلامتی و رژیم غذایی سالم همه در مین فود

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است