FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا گزارش جدید محققان؛ به گزارش مین فود، دستورالعمل های غذایی ایالات متحده سفارش می کند که فرد نباید بیشتر از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز، معادل حدود یک قاشق چای خوری نمک مصرف کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از میدسن نت، مصرف بیش از اندازه نمک یک عامل خطر قوی برای فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته است. «جیم جونز»، معاون کمیسیون غذای انسانی FDA در بیانیه آژانس، اظهار داشت: «کاهش سدیم در عرضه مواد غذایی این پتانسیل را دارد که یکی از مهم ترین ابتکارات بهداشت عمومی در یک نسل باشد. کاهش سطح سدیم در بعضی غذاها دلگرم کننده است و نشان دهنده تأثیری است که معتقدیم رویکرد کلی تغذیه ما می تواند بر رفاه جامعه داشته باشد.» این آژانس خاطرنشان می کند که ۷۰ درصد از سدیمی که مردم در روز مصرف می کنند، نه از نمکدان ها، بلکه از سدیم اضافه شده به غذا در طول تولید و بعنوان بخشی از تهیه غذای تجاری به دست می آید. FDA اظهار داشت: «شواهد علمی قوی از کاهش مصرف سدیم بیشتر از میزان فعلی حمایت می کند. کاهش مصرف سدیم این پتانسیل را دارد که از صدها هزار مرگ و بیماری زودرس در سالهای آینده با کمک به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته جلوگیری نماید.» با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، حتی حد سفارش شده ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز امکان دارد برای برخی افراد بسیار بالا باشد. انجمن قلب آمریکا اظهار داشت: «حد ایده آل برای اغلب بزرگسالان، بخصوص برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بیشتر از ۱۵۰۰ در روز نیست. کاهش تنها ۱۰۰۰ میلی گرم در روز می تواند فشار خون و سلامت قلب را بهبود بخشد.» محققان سفارش می کنند در صورت امکان، همیشه غذاهای تازه را به جای غذاهای فرآوری شده انتخاب کنید، چونکه غذاهای بسیار فرآوری شده اغلب مملو از نمک هستند. برخی از غذاهای غنی از سدیم شامل: برگر، پیتزا، غذاهای اماده پاستا، سوپ های تجاری و البته چیپس و سایر تنقلات شور است. منبع: مین فود 1403/06/11 11:19:01 5.0 از 5 85 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پیتزا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها فرش دستباف تبریز شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان جدیدترین ها فرش دستباف تبریز شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی