پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی مدیركل آزمایشگاه مرجع كنترل غذا و دارو اعلام كرد به گزارش مین فود، مدیر کل لابراتوار مرجع کنترل غذا دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو از پایش هشت محصول خام کشاورزی در سطح عرضه اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر مهدی انصاری دوگاهه ضمن اشاره به این که افزایش و حساسیت روی نظارت بر تولید کنندگان محصولات کشاورزی سبب افزایش کیفیت محصولات می شود، اظهار داشت: امیدوار هستیم که وزارت جهاد کشاورزی هرچه سریع تر مبحث شناسنامه دار کردن باغات را اجرایی کند. در این صورت می توانیم ضمن همراه کردن تولید کنندگان محصولات کشاورزی برای افزایش کیفیت محصولات، نظارت بهتری هم در سطح عرضه داشته باشیم. وی ادامه داد: هم اکنون پایش سلامت ۲۵ الی ۳۰ محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه (pms) وجود دارد، اظهار نمود: هشت محصول همچون خیار گلخانه ای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانه ای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال به صورت مرتب توسط سازمان غذا و دارو پایش می شوند. به نقل از ایشان، محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در لابراتوار های سازمان غذا و دارو پایش می شوند. منبع: مین فود 1403/07/30 09:06:44 5.0 از 5 415 تگهای خبر: برنامه , پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی