قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ مین فود: قند معروف به فروکتوز می تواند نوعی سوخت برای سلول های سرطانی باشد و کاهش مصرف فروکتوز می تواند یکی از راه های مبارزه با این بیماری باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید نشان میدهد که فروکتوز با سایر قندها (مانند گلوکز) متفاوت است و به سلول های سرطانی کمک می نماید. «گری پتی»، نویسنده ارشد این مطالعه و پروفسور ژنتیک و پزشکی در دانشگاه واشنگتن، اظهار داشت: «قندی مانند گلوکز در کل بدن پردازش می شود. اما فروکتوز فقط در دو مکان متابولیزه می شود: روده کوچک و کبد.» آیا سلول های سرطانی می توانند تفاوت بین این دو نوع قند را تشخیص دهند؟ پتی در ادامه اضافه کرد: «انتظار اولیه ما این بود که سلول های تومور، فروکتوز را درست مانند گلوکز متابولیزه کنند و مستقیماً از اتم های آن برای ساخت اجزای سلولی جدید مانند DNA بهره گیرند.» اما این انتظار ناصحیح بود. پتی توضیح داد: «تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی در سطح مولکولی نشان داد که سلول های تومور نمی توانند به آسانی از فروکتوز به عنوان یک ماده مغذی استفاده کنند، برای اینکه ماشین های بیوشیمیایی مناسبی را بیان نمی کنند.» با این حال، هنگامی که فروکتوز به کبد راه پیدا می کند، آن اندام قند را به لیپیدهای به نام لیزوفسفاتیدیل کولین (LPC) تبدیل می کند. محققان دریافتند سلول های سرطانی عاشق استفاده از LPC های موجود در محیط خود هستند. پتی اظهار داشت: «LPCها منحصر به فرد هستند. آنها ممکنست مؤثرترین و کارآمدترین راه را برای پشتیبانی از رشد تومور عرضه کنند.» در قسمتی از تحقیقات، تیم پتی به حیوانات حامل تومور، رژیم غذایی حاوی فروکتوز بالا داد. پتی اظهار داشت: «ما از دیدن تأثیر آن شگفت زده شدیم. در بعضی موارد، سرعت رشد تومورها دو برابر یا حتی بیشتر شد. خوردن مقدار زیادی فروکتوز به وضوح برای پیشرفت این تومورها بسیار بد بود.» آیا افزایش شربت ذرت با فروکتوز بالا می تواند موجب افزایش نرخ سرطان شود؟ تحقیقات جدید نمی تواند به این پرسش پاسخ دهد، اما مطالعات آینده امکان دارد. منبع: مین فود 1403/09/24 11:43:37 5.0 از 5 322 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پیشرفت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی