شیوع آنفلوآنزا در ژاپن مین فود: مقامات محلی ژاپن از شیوع آنفلوآنزا و گزارش هزاران مورد مبتلاشدن به این بیماری در این کشور خبر دادند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، حدود ۹۴ هزار و ۲۵۹ بیمار دچار آنفلوآنزا طی یک هفته منتهی به ۱۵ دسامبر در ۵۰۰۰ بیمارستان و کلینیک در سراسر این کشور گزارش شدند. مجموع موارد مبتلاشدن در این کشور در فصل جاری به ۷۱۸ هزار نفر رسیده است. «ایشیدا تاداشی»، رییس پنل آنفلوآنزا در انجمن ژاپن برای بیماریهای عفونی، هشدار داد تعداد مبتلایان در این فصل زیاد خواهد بود برای اینکه مردم در طول همه گیری ویروس کرونا کمتر در معرض ویروس آنفلوآنزا قرار داشتند و ایمنی ندارند. به گزارش آناتولی، ایشیدا اظهار داشت که شیوع فعلی در حدود ژانویه به اوج خود می رسد و از مردم خواست اقدامات پیشگیرانه مانند شستن دست ها و استفاده از ماسک را جدی بگیرند. 1403/10/03 10:35:30 5.0 از 5 364 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیمارستان , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی