عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف قهوه فقط در بامداد با کاهش ۱۶ درصدی خطر مرگ زودرس و ۳۱ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی در مقایسه با اشخاصی که قهوه نمی نوشند مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «لو چی»، استاد بهداشت عمومی در دانشگاه تولین و سرپرست تیم پژوهش، در اطلاعیه ای اظهار داشت: «این نخستین مطالعه ای است که الگوهای زمان بندی نوشیدن قهوه و نتایج سلامتی را آزمایش می کند.» وی در ادامه می افزاید: «ما معمولا در سفارش های غذایی خود در مورد زمان بندی سفارش نمی نماییم، اما شاید باید در آینده به این مورد بپردازیم.» محققان داده های بیشتر از ۴۰۰۰۰ بزرگسال ۱۸ ساله و بالاتر را با استفاده از سوابق غذایی جمع آوری شده بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۸ تحلیل و بررسی کردند. مصرف قهوه به سه بازه زمانی تقسیم شد: بامداد (از ۴ بامداد تا ۱۱: ۵۹ صبح)، پس از ظهر (از ۱۲ پس از ظهر تا ۴: ۵۹ پس از ظهر)، و عصر (از ساعت ۵ پس از ظهر تا ۳: ۵۹ بامداد). نتایج نشان داده است کسانیکه به صورت انحصاری در بامداد قهوه می نوشند بیشترین بهره را از نظر طول عمر و سلامت قلب دارند. در همین حال، اشخاصی که در طول روز قهوه می نوشیدند، کاهش قابل توجهی در خطر مشاهده نکردند. این یافته ها صرف نظر از این که شرکت کنندگان قهوه با کافئین می نوشند یا بدون کافئین صادق بودند، و مقدار مصرف شده- چه کمتر از یک فنجان یا بیشتر از سه فنجان- تأثیری بر فواید آن نداشت. کارشناسان توافق دارند که زمان مصرف قهوه امکان دارد بر ریتم شبانه روزی و سطح هورمون تاثیر بگذارد. نوشیدن قهوه در اواخر روز امکان دارد تولید ملاتونین را مختل کند، هورمونی که خواب را تنظیم می کند و بر سلامت قلب تاثیر می گذارد. به گفته نویسندگان مطالعه، بعضی از نشانگرهای التهابی در خون دارای ساعت خاص خود هستند. و اثرات ضد التهابی قهوه امکان دارد هنگام مصرف در بامداد مؤثرتر باشد، زمانیکه این نشانگرها به اوج خود می رسند. منبع: minfood.ir 1403/11/02 10:39:37 5.0 از 5 403 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید جدیدترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی