رژیم غذای یویو به کلیه ها لطمه می رساند مین فود: یک مطالعه جدید هشدار می دهد که رژیم غذایی یویو که کاهش و افزایش وزن مکرر است، می تواند بطور قابل توجهی خطر بیماری کلیوی را در افراد دچار دیابت نوع 1 افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران گزارش کردند که افراد دیابتی با نوسانات وزنی بیشتر، ۴۰ درصد کاهش در توانایی کلیه خود برای فیلتر کردن سموم از خون را تجربه کردند. دکتر «ماریون کاموین»، سرپرست تیم مطالعه از مرکز بیمارستانی دانشگاه بوردو در فرانسه، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «ما نشان دادیم که تغییرپذیری بالا در وزن با افزایش ریسک نتایج مختلف پیشرفت بیماری کلیوی دیابتی در افراد دچار دیابت نوع ۱، مستقل از عوامل خطر سنتی این بیماری مرتبط می باشد.» کاموین اضافه کرد: «طبق اطلاعات ما، این نخستین مطالعه ای است که این ارتباط را نشان میدهد.» پژوهشگران در یادداشت های پس زمینه ای می گویند که ۳۵ درصد از مردان و ۵۵ درصد از زنان رژیم غذایی یویو دارند و نشان داده شده است که این الگوی کاهش وزن و بازیابی خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی را هم در افراد سالم و هم در افراد دچار دیابت می افزاید. بگفته پژوهشگران، دیابت نوع ۱ مدت هاست که به عنوان یک بیماری افراد لاغر درنظر گرفته می شود، اما بگفته پژوهشگران، چاقی در این گروه و همین طور عموم مردم رایج تر شده است. برای این مطالعه، پژوهشگران اطلاعات شش سال وزن بدن بالاتر از ۱۴۰۰ نفر را که در یک مطالعه طولانی مدت سلامت دیابت شرکت کرده بودند، بررسی کردند. این تیم نوسانات وزن را با شش معیار مقایسه کرد که نشان میدهد کلیه های فرد چقدر خوب کار می کنند. عملکرد کلیه در میان افرادی که رژیم یویو داشتند کم شد و همین طور احتمال افزایش سطح پروتئین آلبومین در ادرار آنها بیشتر بود. مقادیر بیشتری از پروتئین در بیماران دچار بیماری کلیوی رخ می دهد. بگفته پژوهشگران، دقیقاً معین نیست که چرا کاهش مکرر وزن و به دست آوردن مجدد آن به سلامت کلیه لطمه می رساند. با این وجود، آنها اشاره کردند که انسولین مورد استفاده برای درمان دیابت نوع ۱ می تواند در چرخه وزن بدن نقش داشته باشد. برخی پژوهشگران دیگر این نظریه را مطرح کرده اند که رژیم غذایی یویو می تواند بر قلب فشار وارد کند و منجر به لطمه کلیه ها و عروق خونی شود. پژوهشگران نتیجه گیری کردند: «راهبردهای کاهش وزن در افراد دچار دیابت نوع ۱ باید بر حفظ وزن طولانی مدت تمرکز کنند، برای اینکه ثبات وزن ممکنست تأثیر مثبتی بر نتایج سلامتی داشته باشد». 1403/11/28 09:14:01 5.0 از 5 329 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , پیشرفت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی