نیترات در فرآورده های گوشتی باید با دقت کنترل شود مین فود: به گزارش مین فود، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو بر ضرورت کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی تأکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: نیترات ها بعنوان افزودنی های اصلی در فرآورده های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و پیشگیری از رشد باکتری های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی رویه آنها می تواند مشکلات جدی بهمراه داشته باشد. وی ادامه داد: برای پیشگیری از نتایج منفی نیترات ها، ضروریست مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات باکیفیت و قابل اطمینان استفاده گردد. نظارت دقیق بر میزان نیترات ها باید با استفاده از آزمایش های پیشرفته و پایش مستمر صورت گیرد. این اقدامات نه تنها سلامت عمومی را تضمین می نماید بلکه به ارتقاء کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف کنندگان کمک می نماید. رضوی تاکید کرد: استفاده از تکنولوژی های جدید و لابراتوار های تخصصی جهت بررسی ترکیبات در فرآورده ها می تواند اهمیت بالای ی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند. 1403/12/09 09:00:34 5.0 از 5 272 تگهای خبر: ایمنی , پیشرفت , تكنولوژی , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! جدیدترین ها سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی