چگونه روزه ای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟ به گزارش مین فود، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: برای کنترل تشنگی در روزهای روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار خودداری شود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل زاده متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیرامون موضوع سفارش های تغذیه ای در ارتباط با ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان مردم با بحث تغذیه بیشتر ارتباط دارند. وی ادامه داد: پس از چندین ساعت گرسنگی موقع افطار بهتر است روزه داران با چای یا آب گرم و دو یا سه خرما افطار کنند و پس از آن سراغ یک وعده غذایی سبک بروند که انواع سوپ ها، آش ها، حلیم و عدسی در حجم کم مناسب می باشد. اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: افرادی که دارای اضافه وزن هستند با عنایت به شرایط بدن خود برای کنترل کالری دریافتی وعده شام را به افطار وصل کنند تا کالری زیادی مصرف نکنند. اما افرادی که لاغر هستند و یا وزن مناسب دارند می توانند بین وعده افطار و شام فاصله ایجاد کنند تا کالری در حد معمول را دریافت نمایند. متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار نمود: وعده شام پس از افطار می تواند مانند وعده غذایی ناهار اما در حجم نصف باشد. وعده شام پر حجم نباشد و کالری زیادی در این وعده به بدن نرسد. دو ساعت پس از افطار روزه داران اهتمام کنند یک یا دو واحد میوه بهره برده و در پایان شب لبنیات مانند یک لیوان شیر میل کنند. اسماعیل زاده مطرح کرد: متاسفانه میوه ها و لبنیات جز دو گروهی هستند که در ماه مبارک رمضان به اندازه نیاز مصرف نمی شوند و مشکلاتی مانند یبوست برای افراد ایجاد می شود. وعده سحری بهتر است مانند وعده ناهار ایام عادی سال باشد و روزه داران حتما کنار غذای اصلی سحر از سبزی و کاهو استفاده نمایند و یک واحد میوه و یک چای با خرما می تواند تکمیل کننده وعده سحر باشد. وی ادامه داد: برای کنترل تشنگی در روزهای روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار خودداری شود. گنجاندن انواع میوه ها، کاهو و سبزیجات در وعده سحری می تواند مقداری از آب بدن را تامین کند. در وعده غذایی سحری، چای و قهوه و نسکافه و مایعات مدرن به مقدار زیاد استفاده نشود. مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: عدم زیاده روی در مصرف پروتئین ها در سحر اهمیت دارد. مصرف آب میان وعده افطار تا سحر ضروری می باشد. تحرک فواید بسیار زیادی دارد و حتی در زمان روزه داری نیز باید جدی گرفته شود. روزه داران می توانند نیم ساعت مانده به افطار و یا دو ساعت پس از افطار تحرک و پیاده روی داشته باشند. اسماعیل زاده با اشاره به اینکه برای افرادی که وزن طبیعی داشته یا گرفتار اضافه وزن هستند مکمل خاصی نیاز نیست به رادیو گفتگو اظهار داشت: البته همه افراد ماهی یک دفعه می توانند یک مکمل ویتامین دی همراه غذا استفاده نمایند. افراد لاغر و کم اشتها با عنایت به نظر پزشک متخصص خود می توانند از تعدادی از مکمل های مناسب استفاده نمایند. 1403/12/15 10:30:09 5.0 از 5 226 تگهای خبر: آب , اشتها , اضافه وزن , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی