در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه اظهار داشت: روزه داران در سحر یک صبحانه کامل شامل غلات، لبنیات یا پروتئین هایی مانند تخم مرغ مصرف کنند. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اعلان اینکه بهتر است فاصله ای بین افطار و شام در حدود ۱ تا ۲ ساعت وجود داشته باشد و یک میان وعده در آخر شب نیز درنظر گرفته شود، اضافه کرد: برای حفظ آب بدن در طول روز، حتما در وعده سحری میوه ها و سبزیجات آبدار مصرف شود. وی اضافه کرد: از مصرف مایعات زیاد در وعده سحر خودداری کنید، برای اینکه این مایعات می توانند موجب رقیق شدن آنزیم های گوارشی و مشکلات گوارشی شوند. این متخصص تغذیه اشاره کرد: در وعده سحری از مصرف مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس به سبب محتوای نمک بالا که موجب تشنگی می شود، خودداری شود. همچنین، از خوردن کباب ها و مواد غذایی پرپروتئین نیز پرهیز کنید، برای اینکه این مواد نیز می توانند حس تشنگی را بالا برند. وی با اشاره به عدم سفارش به مصرف مواد غذایی ادرارآور مانند قهوه و نسکافه در وعده سحری، اشاره کرد: اگر در وعده سحری از مقدار زیادی قند و شکر استفاده شود، ممکنست قند خون به شدت افزایش یابد و سپس افت کند که این امر می تواند موجب احساس کسالت، بی حالی و سردرد شود. بنابراین، از مصرف مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینی ها و بامیه در وعده سحری خودداری و این مواد را به وعده افطار منتقل کنید. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بهتر است در وعده ی افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینی های طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده گردد. همچنین، می توان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد. وی با اعلان اینکه لبنیات، گوشت و سبزیجات گزینه های مناسبی برای شام هستند، اضافه کرد: بهتر است در ماه رمضان از خوردن غذاهای سرخ کردنی خودداری شود و بجای آن، غذاهایی که بصورت آب پز یا بخارپز تهیه شده اند، انتخاب شوند. منصوری با تأکید بر مصرف زیاد مایعات در ماه مبارک رمضان، اشاره کرد: بهترین زمان برای مصرف مایعات، فاصله ی بین شام و آخر شب است. در این زمان، می توان از دوغ، آب، انواع عرقیات و دمنوش ها مانند دمنوش نعناع، شربت خاکشیر و تخم شربتی بهره برد تا مایعات بدن تامین شوند. او در آخر اظهار داشت: نکته ای که باید به آن توجه گردد این است که اگر افراد مایل به مصرف چای هستند، فاصله زمانی بین مصرف شام و چای باید حدود دو تا سه ساعت باشد تا از کاهش جذب آهن جلوگیری شود. 1403/12/21 12:42:54 5.0 از 5 264 تگهای خبر: آب , برند , پزشك , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است داروی طبیعی برای خواب آرام، قلب سالم و کبد پاک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت عطر گرمی فیش حج فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پربحث ترین ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند جدیدترین ها تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن کمبود امگا ۳ عامل پنهان التهاب های مزمن تسهیل نام نویسی دانش آموزان ایثارگر در مدارس شاهد بدون محدودیت معدل قطعی برق سلامت مراکز داده را تهدید می کند اوموآموآ یک نوع کاملا جدید از اجرام آسمانی است ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی سوله سازی تهران خدمات امداد خودرو اسلامشهر از کارت درسته فردا مهلت نهایی انتخاب رشته کنکوری ها صلاحیت نامزد های هیات مدیره نظام پزشکی، رد یا تأیید قطعی نشده است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی