راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان اظهار داشت: روزه داران از همه گروههای غذایی در وعده های افطار و سحر استفاده نمایند. احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر ضمن اشاره به اهمیت رعایت تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: روزه داران از همه گروههای غذایی در وعده های افطار و سحر استفاده نمایند. افطار را با نوشیدنی گرم و خرما آغاز کنید وی تاکید کرد: روزه داران بهتر است افطار خویش را با یک لیوان آب ولرم یا چای کم رنگ بهمراه دو عدد خرما باز کنند. بعد از آن، مصرف غذاهای سبک مانند سوپ، آش، انواع حلیم یا پنیر سفارش می شود. همچنین، اشخاصی که وزن طبیعی دارند، بهتر است بین وعده افطار و شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند، اما برای اشخاصی که اضافه وزن دارند، مصرف همزمان افطار و شام پیشنهاد می شود تا از دریافت کالری اضافی جلوگیری شود. مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: در وعده شام، باید از مواد غذایی متنوع شامل لبنیات و سبزیجات استفاده گردد. همچنین، دو تا دو و نیم ساعت بعد از شام، مصرف میوه و نوشیدنی هایی مانند آب و چای سفارش می شود. اجتناب از مصرف غذاهای شور و کافئین دار وی در رابطه با وعده سحری هم اظهار داشت: بهتر است این وعده مشابه وعده ناهار باشد و از مصرف غذاهای شور، نوشیدنی های کافئین دار مانند چای پررنگ، قهوه و نسکافه اجتناب شود، چون که این موارد سبب تشنگی در طول روز خواهند شد. همچنین، مصرف بیش از اندازه پروتئین در سحر سفارش نمی گردد، چونکه دفع مواد زائد ناشی از آن، نیاز بدن به آب را زیاد می کند. اسماعیل زاده در ادامه به اهمیت فعالیت بدنی در روزهای روزه داری اشاره نمود و اظهار داشت: برخی افراد به علت ترس از تشنگی، فعالیت بدنی را کنار می گذارند، اما سفارش می شود ورزش سبک یا نیم ساعت پیش از افطار یا دو ساعت پس از آن صورت گیرد. حفظ آب بدن با سبزیجات و میوه های پر آب او همینطور نسبت به مصرف شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه اخطار داد و تصریح کرد: این مواد دارای قند و چربی بالا هستند و مصرف بیش از اندازه آنها سفارش نمی گردد. برای تأمین آب بدن هم مصرف سبزیجاتی مانند کاهو و میوه هایی با آب پنهان مفید خواهد بود. مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در انتها در رابطه با روزه داری زنان آبستن و شیرده اظهار داشت: این افراد باید با پزشک خود مشورت کنند، چونکه شرایط آنها بسته به ماه حاملگی یا دوره شیردهی متفاوت می باشد. 1403/12/22 23:18:27 5.0 از 5 193 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی