راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان اظهار داشت: روزه داران از همه گروههای غذایی در وعده های افطار و سحر استفاده نمایند. احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر ضمن اشاره به اهمیت رعایت تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: روزه داران از همه گروههای غذایی در وعده های افطار و سحر استفاده نمایند. افطار را با نوشیدنی گرم و خرما آغاز کنید وی تاکید کرد: روزه داران بهتر است افطار خویش را با یک لیوان آب ولرم یا چای کم رنگ بهمراه دو عدد خرما باز کنند. بعد از آن، مصرف غذاهای سبک مانند سوپ، آش، انواع حلیم یا پنیر سفارش می شود. همچنین، اشخاصی که وزن طبیعی دارند، بهتر است بین وعده افطار و شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند، اما برای اشخاصی که اضافه وزن دارند، مصرف همزمان افطار و شام پیشنهاد می شود تا از دریافت کالری اضافی جلوگیری شود. مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: در وعده شام، باید از مواد غذایی متنوع شامل لبنیات و سبزیجات استفاده گردد. همچنین، دو تا دو و نیم ساعت بعد از شام، مصرف میوه و نوشیدنی هایی مانند آب و چای سفارش می شود. اجتناب از مصرف غذاهای شور و کافئین دار وی در رابطه با وعده سحری هم اظهار داشت: بهتر است این وعده مشابه وعده ناهار باشد و از مصرف غذاهای شور، نوشیدنی های کافئین دار مانند چای پررنگ، قهوه و نسکافه اجتناب شود، چون که این موارد سبب تشنگی در طول روز خواهند شد. همچنین، مصرف بیش از اندازه پروتئین در سحر سفارش نمی گردد، چونکه دفع مواد زائد ناشی از آن، نیاز بدن به آب را زیاد می کند. اسماعیل زاده در ادامه به اهمیت فعالیت بدنی در روزهای روزه داری اشاره نمود و اظهار داشت: برخی افراد به علت ترس از تشنگی، فعالیت بدنی را کنار می گذارند، اما سفارش می شود ورزش سبک یا نیم ساعت پیش از افطار یا دو ساعت پس از آن صورت گیرد. حفظ آب بدن با سبزیجات و میوه های پر آب او همینطور نسبت به مصرف شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه اخطار داد و تصریح کرد: این مواد دارای قند و چربی بالا هستند و مصرف بیش از اندازه آنها سفارش نمی گردد. برای تأمین آب بدن هم مصرف سبزیجاتی مانند کاهو و میوه هایی با آب پنهان مفید خواهد بود. مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در انتها در رابطه با روزه داری زنان آبستن و شیرده اظهار داشت: این افراد باید با پزشک خود مشورت کنند، چونکه شرایط آنها بسته به ماه حاملگی یا دوره شیردهی متفاوت می باشد. 1403/12/22 23:18:27 5.0 از 5 318 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی