واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک به گزارش مین فود، مدیر کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از پایداری بازار شیرخشک ویژه گروه سنی زیر دو سال در اولین ماه سال ۱۴۰۴ اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، علی صفا، ضمن اشاره به بررسی عملکرد پنج شرکت اصلی تولیدکننده شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴، اظهار داشت: بر پایه اطلاعات ثبت شده، مجموع تولید این شرکت ها به بیشتر از ۶ میلیون قوطی رسیده که با رقم مصرف گزارش شده در همین ماه فاصله ای بسیار اندک دارد. این هم راستایی میان تولید و مصرف، نشانه ای از ثبات در زنجیره تأمین شیرخشک است. وی ادامه داد: علاوه بر تولید، بررسی موجودی شرکتهای تولیدکننده، شرکتهای توزیع کننده و داروخانه ها نشان داده است که در انتها فروردین ماه بیشتر از یک ونیم میلیون قوطی شیرخشک در زنجیره تأمین کشور موجود بوده است؛ رقمی معادل بیشتر از ۲۵ درصد مصرف ماهانه که سطح مناسبی از اطمینان را برای ماههای آینده فراهم می آورد. مدیرکل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پایش مستمر اطلاعات تولید و توزیع و همینطور مدیریت تقاضا، همچون اقدامات کلیدی سازمان برای حفظ تعادل بازار شیرخشک است. با تاکید بر ظرفیت تولید داخلی، برنامه ریزی شده تا امسال هم پاسخگویی کامل به نیاز مصرف کنندگان این گروه سنی انجام گیرد منبع: مین فود 1404/02/08 10:30:55 5.0 از 5 271 تگهای خبر: برنامه , دارو , داروخانه , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ تأمین منابع شیرخشک از جانب سازمان برنامه و بودجه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار جدیدترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی