ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی به گزارش مین فود، بر مبنای مطالعه ای جدید، تعامل با فناوری دیجیتال با کاهش ۵۸ درصدی خطر اختلال شناختی در افراد میانسال و مسن تر مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از واشنگتن پست، محققان یک بررسی سیستماتیک از ۵۷ مطالعه انجام دادند تا ببینند آیا قرار گرفتن در معرض فناوری به شناخت در میان نسل اول بزرگسالانی که مدت طولانی در معرض دستگاههای دیجیتال مانند تلفن های هوشمند، تبلت ها و کامپیوتر ها بوده اند، کمک کرده است یا به آنها صدمه رسانده است. این مطالعات شامل بیشتر از ۴۱۱۰۰۰ بزرگسال با میانگین سنی ۶۹ سال بود. «جرد بنج»، روان شناس بالینی اعصاب در دانشگاه تگزاس در آستین، و «مایکل اسکالین»، دانشیار روانشناسی و علوم اعصاب در دانشگاه بیلور، نویسندگان مشترک این مطالعه گفتند که فناوری می تواند در حفظ عملکرد مغز نقش داشته باشد، نه این که آنرا بدتر کند. به گفته محققان: «از جمله علل احتمالی، طبق این مطالعه، اینست که چالش استفاده و سازگاری با فناوری دیجیتال درحال تکامل امکان دارد تحریک شناختی را فراهم آورد که عملکرد مغز را حفظ می نماید.» آنها در ادامه افزودند: «دلیل دیگر اینست که فناوری می تواند تعامل اجتماعی را برای برخی آسان تر کند، که این خود با عملکرد شناختی بهتر در بزرگسالان مسن تر مرتبط می باشد.» منبع: minfood.ir 1404/03/09 21:03:57 5.0 از 5 29 تگهای خبر: دستگاه , سیستم , فناوری , كامپیوتر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط یک عامل مهم بدخوابی مصرف ماست احتمال مبتلا شدن به سرطان های کشنده را کاهش می دهد راهکاری طبیعی و مؤثر برای دفع سنگ کلیه ویدیو، فاضلاب بلای جان کارون نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی جدیدترین ها انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی