انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تدوین و انتشار کتابچه راهکارهای کاهش دورریز مواد غذایی در خانواده ها اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: این کتابچه برای نخستین بار در کشور با محتوای بسیار ساده و در عین حال کاربردی در دانشگاه های علوم پزشکی و سطح خانوار انتشار یافته است و امید است با فرهنگ سازی و توسعه آگاهی در مورد کاهش و کنترل دورریز مواد غذایی گامی مهم در این راه برداریم. اسماعیل زاده تصریح کرد: در سراسر دنیا، تقریبا یک سوم از مواد غذایی ساخته شده برای مصارف انسانی از دست رفته یا دور ریخته می شود که معادل حجم کلی ۱.۳ میلیارد تن در سال است. این هدررفت نه تنها سبب اتلاف منابع طبیعی، آب و انرژی می شود، بلکه تأثیرات منفی زیادی بر محیط زیست و تغییرات اقلیمی دارد، اگر این ضایعات در سطح خانوار باشد، سهم زیادی در مصرف بی مورد انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای دارد. بنابراین، کاهش هدر رفت غذا یک مسئولیت مشترک است که نیازمند همکاری خانواده ها، دولت ها و سازمان هاست. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: با رعایت چند نکته ساده در برنامه ریزی غذایی، خرید هوشمندانه و متناسب با نیاز مواد غذایی، نگهداری صحیح و پخت به اندازه نیاز، مدیریت باقیمانده های غذایی و بازیافت و توزیع مجدد مواد غذایی باقیمانده، می توانیم علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، اتلاف مواد غذایی را در سطح خانوار کاهش داده و در بلند مدت اثرات زیست محیطی را کم نماییم. وی با اشاره به اینکه هر فرد و خانواده اهمیت بالای ی در حفظ منابع طبیعی و آینده ای پایدار دارد، اضافه کرد: با آگاهی و تلاش مشترک، می توانیم گامی مؤثر در این راه برداریم. اسماعیل زاده تصریح کرد: نظر به اهمیت دورریز موادغذایی در کشور، از سالجاری، از کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز جامع خدمات سلامت کل کشور خواسته شده است تا آموزش های لازم به خانوارها در مورد راهکارهای کاهش ضایعات غذایی در منزل را مبتنی بر آن چه در این کتابچه آمده است، انجام دهند. بعلاوه، این دفتر از سال ۱۴۰۴، مراسم در ارتباط با روز جهانی کاهش ضایعات غذایی را برگزار خواهد نمود تا این مورد مهم در کشور برجسته شده و دستگاههای مختلف اقدامات خویش را در این حوزه انجام دهند. منبع: minfood.ir 1404/03/12 11:34:42 5.0 از 5 142 تگهای خبر: آب , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی