انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تدوین و انتشار کتابچه راهکارهای کاهش دورریز مواد غذایی در خانواده ها اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: این کتابچه برای نخستین بار در کشور با محتوای بسیار ساده و در عین حال کاربردی در دانشگاه های علوم پزشکی و سطح خانوار انتشار یافته است و امید است با فرهنگ سازی و توسعه آگاهی در مورد کاهش و کنترل دورریز مواد غذایی گامی مهم در این راه برداریم. اسماعیل زاده تصریح کرد: در سراسر دنیا، تقریبا یک سوم از مواد غذایی ساخته شده برای مصارف انسانی از دست رفته یا دور ریخته می شود که معادل حجم کلی ۱.۳ میلیارد تن در سال است. این هدررفت نه تنها سبب اتلاف منابع طبیعی، آب و انرژی می شود، بلکه تأثیرات منفی زیادی بر محیط زیست و تغییرات اقلیمی دارد، اگر این ضایعات در سطح خانوار باشد، سهم زیادی در مصرف بی مورد انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای دارد. بنابراین، کاهش هدر رفت غذا یک مسئولیت مشترک است که نیازمند همکاری خانواده ها، دولت ها و سازمان هاست. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: با رعایت چند نکته ساده در برنامه ریزی غذایی، خرید هوشمندانه و متناسب با نیاز مواد غذایی، نگهداری صحیح و پخت به اندازه نیاز، مدیریت باقیمانده های غذایی و بازیافت و توزیع مجدد مواد غذایی باقیمانده، می توانیم علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، اتلاف مواد غذایی را در سطح خانوار کاهش داده و در بلند مدت اثرات زیست محیطی را کم نماییم. وی با اشاره به اینکه هر فرد و خانواده اهمیت بالای ی در حفظ منابع طبیعی و آینده ای پایدار دارد، اضافه کرد: با آگاهی و تلاش مشترک، می توانیم گامی مؤثر در این راه برداریم. اسماعیل زاده تصریح کرد: نظر به اهمیت دورریز موادغذایی در کشور، از سالجاری، از کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز جامع خدمات سلامت کل کشور خواسته شده است تا آموزش های لازم به خانوارها در مورد راهکارهای کاهش ضایعات غذایی در منزل را مبتنی بر آن چه در این کتابچه آمده است، انجام دهند. بعلاوه، این دفتر از سال ۱۴۰۴، مراسم در ارتباط با روز جهانی کاهش ضایعات غذایی را برگزار خواهد نمود تا این مورد مهم در کشور برجسته شده و دستگاههای مختلف اقدامات خویش را در این حوزه انجام دهند. منبع: minfood.ir 1404/03/12 11:34:42 5.0 از 5 26 تگهای خبر: آب , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش قد با یک لیوان شیر روزانه! مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها افزایش قد با یک لیوان شیر روزانه! انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ جدیدترین ها افزایش قد با یک لیوان شیر روزانه! انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی