انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها به گزارش مین فود، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تدوین و انتشار کتابچه راهکارهای کاهش دورریز مواد غذایی در خانواده ها اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: این کتابچه برای نخستین بار در کشور با محتوای بسیار ساده و در عین حال کاربردی در دانشگاه های علوم پزشکی و سطح خانوار انتشار یافته است و امید است با فرهنگ سازی و توسعه آگاهی در مورد کاهش و کنترل دورریز مواد غذایی گامی مهم در این راه برداریم. اسماعیل زاده تصریح کرد: در سراسر دنیا، تقریبا یک سوم از مواد غذایی ساخته شده برای مصارف انسانی از دست رفته یا دور ریخته می شود که معادل حجم کلی ۱.۳ میلیارد تن در سال است. این هدررفت نه تنها سبب اتلاف منابع طبیعی، آب و انرژی می شود، بلکه تأثیرات منفی زیادی بر محیط زیست و تغییرات اقلیمی دارد، اگر این ضایعات در سطح خانوار باشد، سهم زیادی در مصرف بی مورد انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای دارد. بنابراین، کاهش هدر رفت غذا یک مسئولیت مشترک است که نیازمند همکاری خانواده ها، دولت ها و سازمان هاست. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: با رعایت چند نکته ساده در برنامه ریزی غذایی، خرید هوشمندانه و متناسب با نیاز مواد غذایی، نگهداری صحیح و پخت به اندازه نیاز، مدیریت باقیمانده های غذایی و بازیافت و توزیع مجدد مواد غذایی باقیمانده، می توانیم علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، اتلاف مواد غذایی را در سطح خانوار کاهش داده و در بلند مدت اثرات زیست محیطی را کم نماییم. وی با اشاره به اینکه هر فرد و خانواده اهمیت بالای ی در حفظ منابع طبیعی و آینده ای پایدار دارد، اضافه کرد: با آگاهی و تلاش مشترک، می توانیم گامی مؤثر در این راه برداریم. اسماعیل زاده تصریح کرد: نظر به اهمیت دورریز موادغذایی در کشور، از سالجاری، از کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز جامع خدمات سلامت کل کشور خواسته شده است تا آموزش های لازم به خانوارها در مورد راهکارهای کاهش ضایعات غذایی در منزل را مبتنی بر آن چه در این کتابچه آمده است، انجام دهند. بعلاوه، این دفتر از سال ۱۴۰۴، مراسم در ارتباط با روز جهانی کاهش ضایعات غذایی را برگزار خواهد نمود تا این مورد مهم در کشور برجسته شده و دستگاههای مختلف اقدامات خویش را در این حوزه انجام دهند. منبع: minfood.ir 1404/03/12 11:34:42 5.0 از 5 275 تگهای خبر: آب , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ورود آب نبات های دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو اعلام برنامه های ویژه روز دانش آموز یک پادزهر برای ۱۷ نوع مارگزیدگی ساخته شد مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی از تامین اجتماعی به زودی تسویه می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند سوله سازی تهران پربحث ترین ها ورود آب نبات های دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو اعلام برنامه های ویژه روز دانش آموز یک پادزهر برای ۱۷ نوع مارگزیدگی ساخته شد مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی از تامین اجتماعی به زودی تسویه می شود جدیدترین ها ورود آب نبات های دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو اعلام برنامه های ویژه روز دانش آموز یک پادزهر برای ۱۷ نوع مارگزیدگی ساخته شد مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی از تامین اجتماعی به زودی تسویه می شود تحول در توسعه ارتباطات از پروژه ملی فیبر نوری تا سیمکارت الکتریکی مرور خواص روغن سیر بر استخوان و مفاصل به علاوه فیلم شیفت های فشرده و فرسودگی شغلی جدی پرستاران پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد معرفی خدمات امداد خودرو غرب تهران از خودروبران آیا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی