نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است به گزارش مین فود، در روزهای سوگواری رعایت بهداشت در تهیه و توزیع نذری ضرورت دارد. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، با فرارسیدن ایام عزاداری، مسئولان بهداشت و درمان بر رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری تاکید دارند. استفاده از مواد غذایی سالم و رعایت نکات بهداشتی می تواند نقش برجسته ی در پیش گیری از بروز مسمومیت های غذایی ایفا کند. بر این اساس، گوشت مصرفی برای نذری ها باید تنها از کشتارگاه های رسمی و مجاز تهیه شود. استفاده از محصولات فله ای و فاقد برچسب های بهداشتی به شدت ممنوع بوده و می تواند منجر به بیماریهای خطرناک شود. همچنین، در خرید روغن مورد استفاده، علاوه بر تاریخ انقضا، باید به تاریخ تولید نیز توجه ویژه ای داشت. یخ مصرفی نیز باید بصورت بسته بندی شده و بهداشتی تهیه شود. درباب ظروف و وسایل پخت، سفارش می شود تمامی ابزارها قبل از استفاده شسته و ضدعفونی شوند. همین طور نباید از یک وسیله برای مواد خام و غذای پخته استفاده کرد، چونکه این کار می تواند موجب انتقال آلودگی شود. یکی دیگر از نکات کلیدی، نحوه نگهداری غذاهای پخته شده است. این غذاها باید یا در دمای بالاتر از ۶۵ درجه سانتی گراد گرم نگه داشته شوند یا در صورت سرد بودن، در دمای زیر ۵ درجه سانتی گراد قرار گیرند. نگهداری غذا در فضای باز، خطر فساد و بروز مسمومیت را به شدت می افزاید. با رعایت این اصول ساده اما حیاتی، می توان روزهایی ایمن و همراه با سلامت برای عزاداران فراهم ساخت. منبع: minfood.ir 1404/04/20 13:48:02 5.0 از 5 19 تگهای خبر: ایمنی , بسته بندی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی