ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه

ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه به گزارش مین فود، مدیرکل لابراتوار های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی اظهار داشت: آموزش عمومی در رابطه با ارزیابی حسی محصولات غذایی، به تضمین ایمنی در زندگی روزمره کمک می نماید.


به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه اضافه کرد: ارزیابی حسی به مردم این امکان را می دهد که بدون تجهیزات خاص، تا حدودی کیفیت مواد غذایی را تشخیص دهند و با آگاهی نسبت به خرید و مصرف اقدام نمایند وی اضافه کرد: خیلی از محصولات، بااینکه از نظر شیمیایی و میکروبی مطابق ضوابط هستند، اما ممکنست ظاهری غیرقابل قبول داشته باشند. آموزش روش های تشخیص این موارد، ضرورت دارد. انصاری با اشاره به تجربه روزمره مردم در خرید محصولاتی مانند برنج و چای، اظهار داشت: باید شاخص هایی مانند بو، رنگ، بافت و ظاهر کلی را بصورت ساده آموزش دهیم تا هر فرد بتواند تشخیص اولیه ای از سلامت کالا داشته باشد. وی اشاره کرد: ارزیابی حسی مکمل آزمون های آزمایشگاهی است و می تواند به عنوان راهی مردمی برای پیشرفت ایمنی غذایی ترویج داده شود.


منبع:

1404/04/20
21:21:09
5.0 از 5
20
تگهای خبر: ایمنی , پزشك , پیشرفت , تجربه
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
جدیدترین ها

مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی
رژیم غذایی، تناسب اندام، دستورالعمل و نکات حفظ سلامتی و رژیم غذایی سالم همه در مین فود

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است