ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه به گزارش مین فود، مدیرکل لابراتوار های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی اظهار داشت: آموزش عمومی در رابطه با ارزیابی حسی محصولات غذایی، به تضمین ایمنی در زندگی روزمره کمک می نماید. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه اضافه کرد: ارزیابی حسی به مردم این امکان را می دهد که بدون تجهیزات خاص، تا حدودی کیفیت مواد غذایی را تشخیص دهند و با آگاهی نسبت به خرید و مصرف اقدام نمایند وی اضافه کرد: خیلی از محصولات، بااینکه از نظر شیمیایی و میکروبی مطابق ضوابط هستند، اما ممکنست ظاهری غیرقابل قبول داشته باشند. آموزش روش های تشخیص این موارد، ضرورت دارد. انصاری با اشاره به تجربه روزمره مردم در خرید محصولاتی مانند برنج و چای، اظهار داشت: باید شاخص هایی مانند بو، رنگ، بافت و ظاهر کلی را بصورت ساده آموزش دهیم تا هر فرد بتواند تشخیص اولیه ای از سلامت کالا داشته باشد. وی اشاره کرد: ارزیابی حسی مکمل آزمون های آزمایشگاهی است و می تواند به عنوان راهی مردمی برای پیشرفت ایمنی غذایی ترویج داده شود. منبع: مین فود 1404/04/20 21:21:09 5.0 از 5 20 تگهای خبر: ایمنی , پزشك , پیشرفت , تجربه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی