مراقب سلامت محصولات پروتئینی در ایام گرم سال باشید به گزارش مین فود، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، نسبت به تبعات نگهداری نادرست محصولات پروتئینی در ایام گرم سال، گوشزد نمود. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: فرآورده های گوشتی همچون محصولات بسیار حساس به دما هستند و با عنایت به افزایش دمای محیط به بالای ۴۰ درجه در خیلی از استان ها، رعایت کامل زنجیره سرد از مرحله تولید تا مصرف، یک اجبار غیرقابل چشم پوشی است. وی ادامه داد: در صورت نگهداری فرآورده های گوشتی مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، ناگت، ژامبون و گوشت های بسته بندی شده در دمایی خارج از محدوده مجاز (۰ تا ۴ درجه سانتی گراد در یخچال یا منفی ۱۸ درجه در حالت منجمد)، خطر رشد میکروارگانیسم های بیماری زا مانند سالمونلا، لیستریا و کلستریدیوم پرفرنژنس بشدت افزایش خواهد یافت. رضوی با تاکید بر جنبه های شیمیایی تخریب فرآورده ها اظهار داشت: افزایش دمای نگهداری می تواند منجر به تسریع در وقوع واکنش های پروتئولیتیک و لیپولیتیک، تشکیل ترکیبات مضر مانند آمین های بیوژنیک، تغییر رنگ، بو و طعم و در نهایت کاهش ماندگاری و ایمنی محصول شود. سرپرست اداره امور فرآورده های دامی و دریایی تصریح کرد: خودرو های حمل باید مجهز به یخچال و ثبت کننده دما (دیتالاگر) باشند، همینطور در فروشگاه ها وجود دماسنج مدرج و کالیبره شده برای کنترل روزانه دمای نگهداری ضروری می باشد. قطع برق و ضعف سیستم های پشتیبان یکی از نگرانی های اصلی در ایام گرم سال است. رضوی تاکید کرد: بازرسان معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در فصل گرما با تأکید بر فروشگاه های عرضه فرآورده های گوشتی، مراکز توزیع و سردخانه ها، نظارت های هدفمند و تشدیدشده ای را انجام می دهند و در صورت کشف نگهداری نامناسب یا تقلب، اقدامات قانونی فوری اعمال خواهد شد. وی از مردم خواست هنگام خرید این فرآورده ها به دمای یخچال، سلامت بسته بندی، برچسب اصالت و شرایط عرضه دقت کنند و از خرید محصولات دامی که در معرض گرما یا بدون زنجیره سرد عرضه می شوند، بخصوص در فروشگاه های کوچک فاقد تهویه، اجتناب کنند. منبع: مین فود 1404/05/01 09:50:01 5.0 از 5 234 تگهای خبر: ایمنی , بسته بندی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد جدیدترین ها مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی