سیب زمینی سرخ کرده خطر مبتلا شدن به دیابت را بیشتر می کند مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف منظم سیب زمینی سرخ کرده، احتمال مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را 20 درصد می افزاید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، از طرفی، همان مطالعه نشان داد که جایگزینی این سیب زمینی های سرخ کرده با غذاهای سبوس دار می تواند احتمال ابتلاء به بیماری قند خون را تا ۱۹ درصد کم کند. دکتر «والتر ویلت»، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد و یکی از نویسندگان این مطالعه، اظهار داشت: «پیام بهداشت عمومی در اینجا ساده و قدرتمند است: تغییرات کوچک در رژیم غذایی روزانه ما می تواند تاثیر مهمی بر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ داشته باشد. محدود کردن سیب زمینی- بخصوص محدود کردن سیب زمینی سرخ کرده- و انتخاب منابع سالم و سبوس دار کربوهیدرات می تواند به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در سرتاسر جمعیت کمک نماید.» همانطور که تیم ویلت توضیح داد، تحقیقات قبلی نشان داده بود که سیب زمینی، عامل اصلی تغذیه ای در ایجاد دیابت است. اما آیا نحوه پخت سیب زمینی مهم است؟ مطالعه جدید بر داده های مربوط به بالای ۲۰۵۰۰۰ نفر که در مطالعه سلامت پرستاران ثبت نام کرده بودند، متمرکز بود. این مطالعات برای محققان تغذیه حکم معدن طلا را دارند، چونکه به مدت سه دهه، شرکت کنندگان پرسشنامه های دقیقی در مورد رژیم غذایی خود پر کرده بودند. در این نظرسنجی ها سوالاتی در مورد تعداد دفعات مصرف سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی پخته، آب پز یا پوره شده در هفته و غلات کامل هم پرسیده شد. البته، سلامت هر شرکت کننده هم بیشتر از ۳۰ سال مورد پیگیری قرار|گرفت. در طول این زمان، ۲۲۲۹۹ شرکت کننده به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند. در مورد سیب زمینی، نحوه پخت آن اهمیت داشت: در صورتیکه فقط سه وعده سیب زمینی سرخ کرده در هفته خطر دیابت را ۲۰ درصد افزایش می داد، خوردن سیب زمینی پخته، آب پز یا پوره شده هیچ تاثیری بر خطر دیابت نداشت. سید محمد موسوی، نویسنده اصلی از دانشگاه هاروارد، اظهار داشت: «ما دریافتیم که جایگزینی سه وعده سیب زمینی سرخ کرده با غلات کامل- بعنوان مثال، پاستا یا نان سبوس دار- احتمال ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۱۹ درصد می کاهد. حتی جایگزینی با غلات تصفیه شده (نه سبوس دار) به جای سیب زمینی سرخ کرده به کاهش خطر دیابت کمک کرد.» بطور خلاصه مطالعه جدید بر داده های در ارتباط با بالای ۲۰۵۰۰۰ نفر که در مطالعه سلامت پرستاران ثبت نام کرده بودند، متمرکز بود. البته، سلامت هر شرکت کننده هم بیشتر از ۳۰ سال مورد پیگیری قرار|گرفت. منبع: minfood.ir 1404/05/31 11:47:03 5.0 از 5 32 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط میوه کوچک با قدرت اعجاب انگیز برای سلامت بدن چای جایگزین آب نیست تشکیل کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه شیرخشک رژیمی وارد داروخانه ها شد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است پربحث ترین ها میوه کوچک با قدرت اعجاب انگیز برای سلامت بدن چای جایگزین آب نیست تشکیل کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه سیب زمینی سرخ کرده خطر مبتلا شدن به دیابت را بیشتر می کند جدیدترین ها میوه کوچک با قدرت اعجاب انگیز برای سلامت بدن چای جایگزین آب نیست تشکیل کمیسیون تخصصی سلامت و تغذیه سیب زمینی سرخ کرده خطر مبتلا شدن به دیابت را بیشتر می کند شیرخشک رژیمی وارد داروخانه ها شد سفارش های طب ایرانی برای تقویت قلب چربی خون را با این میوه کنترل کنید غذاهای فوق فرآوری شده احتمال مبتلاشدن به سرطان ریه را می افزایند میوه ها و سبزی های تابستانی خط دفاعی بدن در مقابل گرمازدگی لزوم مصرف آب بسته بندی در پیاده روی اربعین تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی