سیب زمینی سرخ کرده خطر مبتلاشدن به دیابت را زیاد می کند به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف منظم سیب زمینی سرخ کرده، احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را ۲۰ درصد می افزاید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، از طرفی، همان مطالعه نشان داد که جایگزینی این سیب زمینی های سرخ کرده با غذاهای سبوس دار می تواند احتمال ابتلاء به بیماری قند خون را تا ۱۹ درصد کم کند. دکتر «والتر ویلت»، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد و یکی از نویسندگان این مطالعه، اظهار داشت: «پیام بهداشت عمومی در اینجا ساده و قدرتمند است: تغییرات کوچک در رژیم غذایی روزانه ما می تواند تأثیر مهمی بر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ داشته باشد. محدود کردن سیب زمینی- خصوصاً محدود کردن سیب زمینی سرخ کرده- و انتخاب منابع سالم و سبوس دار کربوهیدرات می تواند به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در سراسر جمعیت کمک نماید.» همانطور که تیم ویلت توضیح داد، تحقیقات قبلی نشان داده بود که سیب زمینی، عامل اصلی تغذیه ای در ایجاد دیابت است. اما آیا نحوه پخت سیب زمینی مهم است؟ مطالعه جدید بر داده های مربوط به بالای ۲۰۵۰۰۰ نفر که در مطالعه سلامت پرستاران نام نویسی کرده بودند، متمرکز بود. این مطالعات برای پژوهشگران تغذیه حکم معدن طلا را دارند، برای اینکه به مدت سه دهه، شرکت کنندگان پرسشنامه های دقیقی در مورد رژیم غذایی خود پر کرده بودند. در این نظرسنجی ها سوالاتی در مورد تعداد دفعات مصرف سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی پخته، آب پز یا پوره شده در هفته و غلات کامل نیز پرسیده شد. البته، سلامت هر شرکت کننده نیز بالاتر از ۳۰ سال مورد پیگیری قرار|گرفت. در طول این زمان، ۲۲۲۹۹ شرکت کننده به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند. در مورد سیب زمینی، نحوه پخت آن اهمیت داشت: در حالیکه فقط سه وعده سیب زمینی سرخ کرده در هفته خطر دیابت را ۲۰ درصد افزایش می داد، خوردن سیب زمینی پخته، آب پز یا پوره شده هیچ اثری بر خطر دیابت نداشت. سید محمد موسوی، نویسنده اصلی از دانشگاه هاروارد، اظهار داشت: «ما دریافتیم که جایگزینی سه وعده سیب زمینی سرخ کرده با غلات کامل- به عنوان مثال، پاستا یا نان سبوس دار- احتمال ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۱۹ درصد می کاهد. حتی جایگزینی با غلات تصفیه شده (نه سبوس دار) بجای سیب زمینی سرخ کرده به کاهش خطر دیابت کمک کرد.» 1404/06/07 12:58:42 5.0 از 5 177 تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند پربحث ترین ها ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق جدیدترین ها ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق تهاجمات سایبری انتها ندارد لزوم حکمرانی قانونمند دیجیتال ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی ارتباط نگران کننده بین دوچرخه سواری و باروری مردان آیا رژیم کتوژنیک می تواند به درمان افسردگی کمک کند؟ اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش آموزان سبزی می تواند به مبارزه با سرطان کمک نماید تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی