زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند

زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند به گزارش مین فود، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: مصرف لبنیات فله و پرچرب بخصوص در دوران حاملگی می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد.


به گزارش مین فود به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، لبنیات فله به علت داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نسبت به شیر پاستوریزه کم چرب، خطر مبتلا شدن به بیماریهای مزمن همچون چاقی، دیابت نوع دو و بیماریهای قلبی ـ عروقی را زیاد می کند. همینطور شیرهای خام و غیرپاستوریزه می توانند عامل انتقال بیماری هایی مانند تب مالت و سل باشند. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: شیر کم چرب پاستوریزه به علت دارا بودن کلسیم، فسفر و ویتامین های محلول در آب با قابلیت جذب بالاتر، ارزش غذایی بیشتری نسبت به شیر پرچرب دارد. بر این اساس، سفارش می شود لبنیات فله و پرچرب از سبد غذایی بخصوص زنان آبستن حذف و لبنیات پاستوریزه کم چرب جایگزین شود.


منبع:

1404/07/12
10:34:48
5.0 از 5
30
تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
جدیدترین ها

مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی
رژیم غذایی، تناسب اندام، دستورالعمل و نکات حفظ سلامتی و رژیم غذایی سالم همه در مین فود

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است