مواد خوراكی حاوی منیزیم را بشناسید توصیه محققان استرالیایی؛ مین فود: منیزیم یك ماده مغذی ضروری برای عملكرد درست بدن انسان است و به منظور جلوگیری از كمبود این ماده معدنی در بدن، باید مصرف برخی مواد خوراكی در رژیم غذایی گنجانده شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «فیونا تاك»، كارشناس تغذیه از استرالیا، عنوان می كند: «منیزیم یك ماده معدنی است كه بدن برای حس تندرستی، سلامت و سرزندگی به آن متكی است و بالغ بر ۳۰۰ واكنش بیوشیمیایی بدن به این ماده معدنی نیاز دارند.» علاوه بر كمك به حفظ سلامت استخوان ها، نقش مهمی هم در تنظیم میزان قندخون، تولید انرژی، عملكرد عصبی و عملكرد عضلانی دارد. مصرف روزانه ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلیگرم منیزیم برای زنان و ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلیگرم برای مردان سفارش می گردد. افراد مبتلا به برخی بیماری ها نظیر دیابت یا بیماری سلیاك (نوعی اختلال در روده كوچك) باید توجه بیشتری داشته باشند چراكه بسیار در معرض كمبود این ماده معدنی هستند. همچنین افراد الكلی، دارای رژیم غذایی نامناسب، مشكلات گوارشی یا مبتلا به كمبود ویتامین D هم بسیار در معرض كمبود منیزیم قرار دارند. كمبود منیزیم در كوتاه مدت علائم قابل توجهی ندارد، اما به مرور زمان می تواند باعث ضعیف ترشدن استخوان ها شود چراكه میزان كلسیم خون را می كاهد. با توجه به نقش مهم منیزیم در عملكرد عضلات، امكان دارد میزان پایین این ماده معدنی باعث گرفتگی عضلات شود. تغییر در خلق و خو كه عموما به علت بیحالی و عدم احساس و هیجان اتفاق می افتد. همینطور گفته می گردد كمبود منیزیم باعث افزایش ریسك افسردگی می گردد. از مهم ترین مواد خوراكی حاوی منیزیم می توان به موارد زیر اشاره كرد: سبزیجات پربرگ اسفناج پخته حاوی ۱۵۷ میلیگرم منیزیم است. سایر سبزیجات پربرگ حاوی این ماده معدنی عبارتند از كلم پیچ، بروكلی و برگ های شلغم. مغزیجات آجیلی و دانه ها دانه های كتان، كدو تنبل و دانه چیا هم غنی از منیزیم و هم فیبر هستند. مصرف بادام، بادام زمینی و مغزیجات برزیلی هم می تواند به كاهش این كمبود كمك نماید. حبوبات حبوباتی شامل عدس، لوبیا، نخود، نخود فرنگی و سویا همگی منابع مهمی از این ماده معدنی برای افرادی هستند كه رژیم غذایی گیاهی را دنبال می كنند. موز یك موز متوسط علاوه بر فیبر و ویتامین C، حاوی ۳۲ میلیگرم منیزیم است كه بالغ بر ۹ درصد میزان مصرف روزانه این ماده معدنی را تامین می كند. اكثر مطالعات از رژیم غذایی سالم بعنوان موثرترین شیوه كسب این ماده مغذی یاد می برند. از اینرو مصرف مكمل های این ماده مغذی را به مشورت با پزشك محول می كنند. 1397/04/29 00:06:32 5.0 از 5 5166 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ظفرقندی: مقدار زیادی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند اجاره وثیقه ملکی پربحث ترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت جدیدترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت خرید آیفون 16 پرو قسطی از آوافون ظفرقندی: مقدار زیادی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد استقرار آمبولانس تمام وقت در معدن طزره دامغان سه میلیون قوطی شیرخشک در مهر ماه توزیع شد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی