مواد خوراكی حاوی منیزیم را بشناسید توصیه محققان استرالیایی؛ مین فود: منیزیم یك ماده مغذی ضروری برای عملكرد درست بدن انسان است و به منظور جلوگیری از كمبود این ماده معدنی در بدن، باید مصرف برخی مواد خوراكی در رژیم غذایی گنجانده شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «فیونا تاك»، كارشناس تغذیه از استرالیا، عنوان می كند: «منیزیم یك ماده معدنی است كه بدن برای حس تندرستی، سلامت و سرزندگی به آن متكی است و بالغ بر ۳۰۰ واكنش بیوشیمیایی بدن به این ماده معدنی نیاز دارند.» علاوه بر كمك به حفظ سلامت استخوان ها، نقش مهمی هم در تنظیم میزان قندخون، تولید انرژی، عملكرد عصبی و عملكرد عضلانی دارد. مصرف روزانه ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلیگرم منیزیم برای زنان و ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلیگرم برای مردان سفارش می گردد. افراد مبتلا به برخی بیماری ها نظیر دیابت یا بیماری سلیاك (نوعی اختلال در روده كوچك) باید توجه بیشتری داشته باشند چراكه بسیار در معرض كمبود این ماده معدنی هستند. همچنین افراد الكلی، دارای رژیم غذایی نامناسب، مشكلات گوارشی یا مبتلا به كمبود ویتامین D هم بسیار در معرض كمبود منیزیم قرار دارند. كمبود منیزیم در كوتاه مدت علائم قابل توجهی ندارد، اما به مرور زمان می تواند باعث ضعیف ترشدن استخوان ها شود چراكه میزان كلسیم خون را می كاهد. با توجه به نقش مهم منیزیم در عملكرد عضلات، امكان دارد میزان پایین این ماده معدنی باعث گرفتگی عضلات شود. تغییر در خلق و خو كه عموما به علت بیحالی و عدم احساس و هیجان اتفاق می افتد. همینطور گفته می گردد كمبود منیزیم باعث افزایش ریسك افسردگی می گردد. از مهم ترین مواد خوراكی حاوی منیزیم می توان به موارد زیر اشاره كرد: سبزیجات پربرگ اسفناج پخته حاوی ۱۵۷ میلیگرم منیزیم است. سایر سبزیجات پربرگ حاوی این ماده معدنی عبارتند از كلم پیچ، بروكلی و برگ های شلغم. مغزیجات آجیلی و دانه ها دانه های كتان، كدو تنبل و دانه چیا هم غنی از منیزیم و هم فیبر هستند. مصرف بادام، بادام زمینی و مغزیجات برزیلی هم می تواند به كاهش این كمبود كمك نماید. حبوبات حبوباتی شامل عدس، لوبیا، نخود، نخود فرنگی و سویا همگی منابع مهمی از این ماده معدنی برای افرادی هستند كه رژیم غذایی گیاهی را دنبال می كنند. موز یك موز متوسط علاوه بر فیبر و ویتامین C، حاوی ۳۲ میلیگرم منیزیم است كه بالغ بر ۹ درصد میزان مصرف روزانه این ماده معدنی را تامین می كند. اكثر مطالعات از رژیم غذایی سالم بعنوان موثرترین شیوه كسب این ماده مغذی یاد می برند. از اینرو مصرف مكمل های این ماده مغذی را به مشورت با پزشك محول می كنند. 1397/04/29 00:06:32 5.0 از 5 5107 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی