مواد خوراكی حاوی منیزیم را بشناسید توصیه محققان استرالیایی؛ مین فود: منیزیم یك ماده مغذی ضروری برای عملكرد درست بدن انسان است و به منظور جلوگیری از كمبود این ماده معدنی در بدن، باید مصرف برخی مواد خوراكی در رژیم غذایی گنجانده شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «فیونا تاك»، كارشناس تغذیه از استرالیا، عنوان می كند: «منیزیم یك ماده معدنی است كه بدن برای حس تندرستی، سلامت و سرزندگی به آن متكی است و بالغ بر ۳۰۰ واكنش بیوشیمیایی بدن به این ماده معدنی نیاز دارند.» علاوه بر كمك به حفظ سلامت استخوان ها، نقش مهمی هم در تنظیم میزان قندخون، تولید انرژی، عملكرد عصبی و عملكرد عضلانی دارد. مصرف روزانه ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلیگرم منیزیم برای زنان و ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلیگرم برای مردان سفارش می گردد. افراد مبتلا به برخی بیماری ها نظیر دیابت یا بیماری سلیاك (نوعی اختلال در روده كوچك) باید توجه بیشتری داشته باشند چراكه بسیار در معرض كمبود این ماده معدنی هستند. همچنین افراد الكلی، دارای رژیم غذایی نامناسب، مشكلات گوارشی یا مبتلا به كمبود ویتامین D هم بسیار در معرض كمبود منیزیم قرار دارند. كمبود منیزیم در كوتاه مدت علائم قابل توجهی ندارد، اما به مرور زمان می تواند باعث ضعیف ترشدن استخوان ها شود چراكه میزان كلسیم خون را می كاهد. با توجه به نقش مهم منیزیم در عملكرد عضلات، امكان دارد میزان پایین این ماده معدنی باعث گرفتگی عضلات شود. تغییر در خلق و خو كه عموما به علت بیحالی و عدم احساس و هیجان اتفاق می افتد. همینطور گفته می گردد كمبود منیزیم باعث افزایش ریسك افسردگی می گردد. از مهم ترین مواد خوراكی حاوی منیزیم می توان به موارد زیر اشاره كرد: سبزیجات پربرگ اسفناج پخته حاوی ۱۵۷ میلیگرم منیزیم است. سایر سبزیجات پربرگ حاوی این ماده معدنی عبارتند از كلم پیچ، بروكلی و برگ های شلغم. مغزیجات آجیلی و دانه ها دانه های كتان، كدو تنبل و دانه چیا هم غنی از منیزیم و هم فیبر هستند. مصرف بادام، بادام زمینی و مغزیجات برزیلی هم می تواند به كاهش این كمبود كمك نماید. حبوبات حبوباتی شامل عدس، لوبیا، نخود، نخود فرنگی و سویا همگی منابع مهمی از این ماده معدنی برای افرادی هستند كه رژیم غذایی گیاهی را دنبال می كنند. موز یك موز متوسط علاوه بر فیبر و ویتامین C، حاوی ۳۲ میلیگرم منیزیم است كه بالغ بر ۹ درصد میزان مصرف روزانه این ماده معدنی را تامین می كند. اكثر مطالعات از رژیم غذایی سالم بعنوان موثرترین شیوه كسب این ماده مغذی یاد می برند. از اینرو مصرف مكمل های این ماده مغذی را به مشورت با پزشك محول می كنند. 1397/04/29 00:06:32 5.0 از 5 5390 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی