افزایش میزان قندخون باعث بهبود حافظه سالمندان می گردد یافته محققان انگلیسی؛ مین فود: طبق نتایج یك تحقیق جدید، افزایش میزان قندخون باعث بهبود حافظه و عملكرد در افراد مسن شده و حس شادی بیشتری در آنها بوجود می آورد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه وارویك بریتانیا دریافتند قند باعث بهبود حافظه در افراد مسن می گردد و انگیزه بیشتری به آنها برای انجام فعالیت های دشوار می بخشد. محققان در این مطالعه، به افراد جوان (۱۸ تا ۲۷ سال) و افراد مسن (۶۵ تا ۸۲ سال) نوشیدنی حاوی مقدار كمی گلوكز داده و از آنها خواستند مهارت های گوناگون حافظه را انجام دهند. به سایر شركت كنندگان دارونما، نوشیدنی حاوی شیرین كننده های مصنوعی، داده شد. سپس آنها میزان مشاركت افراد را در مهارت های انجام شده، امتیازشان در زمینه حافظه، خلق و خو، و درك شان از تلاش را ارزیابی كردند. آنها دریافتند افزایش انرژی با استفاده از نوشیدنی گلوكز در مقایسه با نوشیدنی حاوی شیرینی مصنوعی، هم به افراد جوان و هم به سالمندان برای تلاش بیشتر كمك كرد. البته در افراد جوان گروه نوشیدنی گلوكز، بهبودی در خلق و خو یا عملكرد حافظه شان مشاهده نشد. اما در مقایسه با گروه قند مصنوعی، در افراد مسنی كه نوشیدنی گلوكز مصرف كردند حافظه به شكل قابل توجهی بهبود یافته و خلق و خو مثبت تری داشتند. محققان این مطالعه به این نتیجه رسیدند كه قابلیت دسترسی كوتاه مدت به انرژی به شكل افزایش میزان قندخون می تواند فاكتور مهمی در تولید انگیزه در افراد مسن برای انجام یك كار با بالاترین توانایی باشد. 1397/05/01 14:35:34 5.0 از 5 5167 تگهای خبر: شیر , نوشیدنی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی