مواد خوراكی دوستدار سلامت قلب را بشناسید نتایج یك تحقیق جدید؛ مین فود: بررسی های جدید نشان داده است رژیم غذایی سرشار از میوه، سبزیجات، لوبیا و دانه ها همچنان بهترین شیوه حفظ سلامت قلب هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داده است چربی های اُمگا۳ و حبوباتی نظیر لوبیا، عدس و نخود از مواد خوراكی بسیار پرفایده برای قلب هستند. چای و قهوه هم گزینه های خوبی هستند باآنكه باید بدون قند و خامه مصرف شوند. همینطور از مصرف لبنیات پرچرب هم باید اجتناب شود. سایر مواد خوراكی مفید برای قلب شامل جلبك دریایی و مواد خوراكی تخمیرشده هستند. دكتر «اندرو فریمن»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه ملی سلامت قلب در دنور كانادا، در این باره می گوید: «مطالعات نشان داده است رژیم غذایی گیاهی بدون مواد قندی افزودنی یا غذاهای فرآوری شده، به مراتب برای سلامت قلب مفیدتر هستند.» وی بر مصرف مواد خوراكی كامل بیش از مكمل های غذایی تاكید دارد. به قول وی، «مكمل ها تنها یك ماده مغذی تفكیك شده هستند كه دارای فواید مواد غذایی طبیعی نیستند.» محققان در مطالعه فعلی به بررسی تاثیر برخی مواد خوراكی بر سلامت پرداختند. بعنوان مثال آنها دریافتند عدس می تواند باعث كاهش فشارخون، قندخون و كلسترول بد LDL شود. به همین ترتیب، اسیدهای چرب اُمگا۳ حاصل از ماهی، یا منابع گیاهی آن نظیر دانه كتان و مغزیجات آجیلی می توانند به كاهش ریسك بیماری قلبی كمك كنند. در مورد لبنیات وضع كمی پیچیده است. شماری از مطالعات نشان می دهند كه محصولات لبنی پرچرب كه سرشار از چربی اشباع شده هستند، می توانند باعث افزایش كلسترول بد LDL شوند. از جانب دیگر عنوان می گردد محصولات لبنی كم چرب و غیرشیرین می توانند گزینه های سالمی باشند. تیم فریمن دریافته است قهوه و چای باعث افزایش فشارخون یا تحریك ضربان قلب نمی شوند. برخی مطالعات نشان داده اند كه افراد قهوه دوست كمتر با ریسك بیماری قلبی روبرو هستند. تیم تحقیق اجتناب از مصرف دو چیز را سفارش می كند: مواد قندی افزودنی و نوشابه های انرژی زا. نوشابه های انرژی زا حاوی دوز بالا كافئین و تركیبات كافئین دار هستند. برخی اسناد و شواهد نشان داده است كه نوشابه های انرژی زا باعث افزایش فشارخون یا افزاش احتمال لختگی خون می شوند. 1397/05/10 16:05:44 5.0 از 5 5384 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی