قهوه برای بیماران كلیوی مفید می باشد محققان پرتغالی می گویند؛ مین فود: مطالعات جدید نشان داده است مصرف قهوه باعث تقویت سلامت افراد مبتلا به بیماری كلیوی می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان بیمارستان لیسبون پرتغال بر روی حدود ۵۰۰۰ بیمار كلیوی نشان داد مصرف روزانه كافئین احتمال مرگ زودهنگام را در این بیماران می كاهد. در این مطالعه، محققان به سرپرستی «میگول بیگوت ویرا»، داده های مربوط به ۴۸۶۳ بیمار مبتلا به مشكل مزمن كلیوی را در آمریكا كه از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۰ تحت نظر بودند بررسی كردند. آنها دریافتند مصرف بیشتر كافئین با طول عمر بیشتر افراد مبتلا به بیماری مزمن كلیوی مرتبط می باشد. طبق نتایج این تحقیقات، در مقایسه با افرادی كه در روز كافئین كمتری مصرف می كردند، افراد دارای میزان مصرف بالاتر كافئین در روز در طول ۵ سال پیگیری ۲۵ درصد با ریسك كمتر مرگ مواجه بودند. 1397/07/10 15:32:33 5.0 از 5 5090 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی