نوشیدن قهوه ریسك بیماری های كبدی را می كاهد یافته جدید پژوهشی؛ مین فود: طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسك سرطان كبد و سیروز كبدی را می كاهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق گزارش كالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن كبد، سرطان كبد و سیروز كبدی تاثیر دارد. گریم الكساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بیماری كبدی در حال افزایش است و بررسی این مورد حائز اهمیت است كه چقدر قهوه بعنوان یكی از معروف ترین نوشیدنی های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تاثیر دارد. »طبق سفارش محققان، قهوه باعث كاهش ریسك بیماری های كبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و سفارش های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند. بررسی چندین مطالعه نشان داده است مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با كاهش ۴۰ درصدی ریسك سرطان كبد مرتبط می باشد باآنكه به نظر می رسد این رابطه به میزان دوز مصرفی وابسته است. تحقیق محققان آمریكایی و ایتالیایی نشان داده است مصرف قهوه با كاهش ریسك سیروز كبدی بین ۲۵ تا ۷۰ درصد مرتبط می باشد. تحقیق دیگر رابطه معكوس بین مصرف قهوه و ریسك بیماری مزمن كبدی را با میانگین كاهش ۲۵ تا ۳۰ درصد در افرادی كه كمترین میزان مصرف قهوه را دارند و بالغ بر ۶۵ درصد در افراد دارای بالاترین میزان مصرف قهوه نشان داده است. جودی رایس، سرپرست تیم تحقیق از انجمن كبد بریتانیا، در این باره می گوید: «بیماری كبدی یك قاتل خاموش است كه غالبا هیچ علامتی ندارد. »محققان دریافتند قهوه باعث پیشگیری و در بعضی مواقع كُند كردن روند پیشرفت بیماری كبدی می گردد. 1396/09/17 23:38:52 5.0 از 5 5708 تگهای خبر: بیماری , رژیم غذایی , غذا , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی افزایش مبتلایان کرونایی در هند وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی