نوشیدن قهوه ریسك بیماری های كبدی را می كاهد یافته جدید پژوهشی؛ مین فود: طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسك سرطان كبد و سیروز كبدی را می كاهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق گزارش كالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن كبد، سرطان كبد و سیروز كبدی تاثیر دارد. گریم الكساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بیماری كبدی در حال افزایش است و بررسی این مورد حائز اهمیت است كه چقدر قهوه بعنوان یكی از معروف ترین نوشیدنی های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تاثیر دارد. »طبق سفارش محققان، قهوه باعث كاهش ریسك بیماری های كبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و سفارش های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند. بررسی چندین مطالعه نشان داده است مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با كاهش ۴۰ درصدی ریسك سرطان كبد مرتبط می باشد باآنكه به نظر می رسد این رابطه به میزان دوز مصرفی وابسته است. تحقیق محققان آمریكایی و ایتالیایی نشان داده است مصرف قهوه با كاهش ریسك سیروز كبدی بین ۲۵ تا ۷۰ درصد مرتبط می باشد. تحقیق دیگر رابطه معكوس بین مصرف قهوه و ریسك بیماری مزمن كبدی را با میانگین كاهش ۲۵ تا ۳۰ درصد در افرادی كه كمترین میزان مصرف قهوه را دارند و بالغ بر ۶۵ درصد در افراد دارای بالاترین میزان مصرف قهوه نشان داده است. جودی رایس، سرپرست تیم تحقیق از انجمن كبد بریتانیا، در این باره می گوید: «بیماری كبدی یك قاتل خاموش است كه غالبا هیچ علامتی ندارد. »محققان دریافتند قهوه باعث پیشگیری و در بعضی مواقع كُند كردن روند پیشرفت بیماری كبدی می گردد. 1396/09/17 23:38:52 5.0 از 5 5441 تگهای خبر: بیماری , رژیم غذایی , غذا , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی