نوشیدن قهوه ریسك بیماری های كبدی را می كاهد یافته جدید پژوهشی؛ مین فود: طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسك سرطان كبد و سیروز كبدی را می كاهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق گزارش كالج لندن مصرف قهوه بر بیماری مزمن كبد، سرطان كبد و سیروز كبدی تاثیر دارد. گریم الكساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بیماری كبدی در حال افزایش است و بررسی این مورد حائز اهمیت است كه چقدر قهوه بعنوان یكی از معروف ترین نوشیدنی های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تاثیر دارد. »طبق سفارش محققان، قهوه باعث كاهش ریسك بیماری های كبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و سفارش های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند. بررسی چندین مطالعه نشان داده است مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با كاهش ۴۰ درصدی ریسك سرطان كبد مرتبط می باشد باآنكه به نظر می رسد این رابطه به میزان دوز مصرفی وابسته است. تحقیق محققان آمریكایی و ایتالیایی نشان داده است مصرف قهوه با كاهش ریسك سیروز كبدی بین ۲۵ تا ۷۰ درصد مرتبط می باشد. تحقیق دیگر رابطه معكوس بین مصرف قهوه و ریسك بیماری مزمن كبدی را با میانگین كاهش ۲۵ تا ۳۰ درصد در افرادی كه كمترین میزان مصرف قهوه را دارند و بالغ بر ۶۵ درصد در افراد دارای بالاترین میزان مصرف قهوه نشان داده است. جودی رایس، سرپرست تیم تحقیق از انجمن كبد بریتانیا، در این باره می گوید: «بیماری كبدی یك قاتل خاموش است كه غالبا هیچ علامتی ندارد. »محققان دریافتند قهوه باعث پیشگیری و در بعضی مواقع كُند كردن روند پیشرفت بیماری كبدی می گردد. 1396/09/17 23:38:52 5.0 از 5 5725 تگهای خبر: بیماری , رژیم غذایی , غذا , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی