تاثیر مصرف روغن زیتون در جلوگیری از مبتلا شدن به دیابت محققان می گویند؛ به گزارش مین فود فواید سلامت زیتون و محصولات طبیعی مرتبط نظیر روغن زیتون از مدت ها قبل در قالب رژیم غذایی مدیترانه ای شناخته شده اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان تركیبی را در روغن زیتون شناسایی كرده اند كه امكان دارد با كمك به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از مبتلا شدن به دیابت پیشگیری كند و مسیری در جهت شیوه های كم هزینه مقابله با این بیماری تولید كند. محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریكا دریافته اند كه تركیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر كمك می كند؛ انسولین مولكول سیگنالده مركزی بدن است كه متابولیسم را كنترل می كند. تركیب مشابه مولكول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می كند؛ آمیلین مولكولی است كه در بیماری دیابت نوع۲ بیش از حد تولید می گردد و توده های مضری را تشكیل می دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به جلوگیری از شروع بیماری كمك می نماید. "بن سو"، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این كشف می تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی های جدید و كم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی در رابطه با آن كمك نماید.» 1397/09/19 15:05:13 5.0 از 5 4949 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی