تاثیر مصرف روغن زیتون در جلوگیری از مبتلا شدن به دیابت محققان می گویند؛ به گزارش مین فود فواید سلامت زیتون و محصولات طبیعی مرتبط نظیر روغن زیتون از مدت ها قبل در قالب رژیم غذایی مدیترانه ای شناخته شده اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان تركیبی را در روغن زیتون شناسایی كرده اند كه امكان دارد با كمك به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از مبتلا شدن به دیابت پیشگیری كند و مسیری در جهت شیوه های كم هزینه مقابله با این بیماری تولید كند. محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریكا دریافته اند كه تركیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر كمك می كند؛ انسولین مولكول سیگنالده مركزی بدن است كه متابولیسم را كنترل می كند. تركیب مشابه مولكول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می كند؛ آمیلین مولكولی است كه در بیماری دیابت نوع۲ بیش از حد تولید می گردد و توده های مضری را تشكیل می دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به جلوگیری از شروع بیماری كمك می نماید. "بن سو"، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این كشف می تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی های جدید و كم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی در رابطه با آن كمك نماید.» 1397/09/19 15:05:13 5.0 از 5 4770 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی