انتقال60درصد بیماری های عفونی جدید از جانوران به انسان به گزارش مین فود محققان دریافتند 60 درصد از بیماری های عفونی جدید انسان ها، از جانوران منتقل می گردد و منشا 70 درصد از این بیماری های مشترك، جانوران وحشی هستند. به گزارش روز یكشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری اسوشیتدپرس، این تحقیقات بر انتقال بیماری های مشترك از نخستی سانان غیر انسان به انسان ها در منطقه جنوب كامرون تمركز دارد. این تحقیقات بر مبنای اطلاعات گردآوری شده از ساكنین روستاهای مختلف با استفاده از مصاحبه شفاهی و نظرسنجی در سال های 2016 و 2017 میلادی انجام گرفته است. حدود 85 درصد از این افراد در مقطعی از زندگی خود از گوشت نخستی سانان بعنوان غذا بهره برده اند. بر طبق این تحقیقات به صورت كلی میزان خطر انتقال بیماری های مشترك با میزان نزدیكی محل سكونت نخستی سانان به روستاها ارتباط دارد. در بدن میمون ها، شامپانزه ها، گیبون ها، اورانگوتان ها و گوریل ها پاتوژن های بسیار قوی ایجاد می شود كه با عنایت به شباهت های زیاد نخستی سانان و انسان ها این پاتوژن ها قادرند انسان را از پا درآورند. به همین علت محققان معتقدند دولت ها و سازمان های بین المللی باید زمینه را برای تقویت نظارت بر تقابل انسان و جانوران فراهم نموده و با استفاده از روش های جدید، ساكنین مناطق حاره ای و جنگل ها را در مورد بیماری های مشترك آگاه كنند. گزراش كامل این تحقیقات در نشریه PLOS Neglected Tropical Diseases منتظر شده است. علمی (6)**9259*2017 1397/10/10 14:37:39 5.0 از 5 4924 تگهای خبر: بیمار , بیماری , زندگی , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی