2 آنزیم واكنش زنجیره ای در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه تولید شد مین فود: رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه اظهار داشت: تولید آزمایشگاهی 2 آنزیم پرمصرف در واكنش های زنجیره ای پلیمراز (PCR) با نام های «Pfu» و «Taq DNA polymerase» در این پژوهشكده با موفقیت انجام شد. نوروز دلیر روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: آنزیم اول با نام «Pfu» در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» تشخیصی و تحقیقاتی /انگشت نگاری دی ان ای/ استفاده میگردد.وی افزود: آنزیم دوم با نام «Taq DNA polymerase» باز در واكنش زنجیره ای پلیمراز «PCR» كه نیاز به دقت بالا همچون تعیین توالی «DNA» و كلون سازی ژن دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.رییس پژوهشكده زیست فناوری دانشگاه ارومیه افزود: این آنزیم ها با صرف هزینه های ارزی بالا از خارج وارد میگردد و با تولید انبوه و صنعتی آن، كشور از واردات بی نیاز میگردد.دلیرژ بیان كرد: این آنزیم ها با اجرای طرح تولید محور دكتر مهدی ایمانی، استاد بیوشیمی دانشكده دامپزشكی و با همكاری «رویا سرخوش» دانشجوی كارشناسی ارشد بیوشیمی به دست آمده است.به گزارش مین فود به نقل از ایرنا دانشگاه ارومیه با داشتن 11 دانشكده و مركز آموزش عالی، پنج پژوهشكده و مركز مطالعاتی، تحقیقاتی و خدماتی، پردیس دانشگاهی، مركز آموزش زبان، مركز نیمه حضوری، مركز رشد، موزه تاریخ طبیعی و با بیشتر از 17 هزار نفر دانشجو /روزانه، شبانه و نیمه حضوری/، 532 نفر هیات علمی و بورسیه و 637 نفر كادر اداری به فعالیت آموزشی و تحقیقاتی خود ادامه می دهد.9918/3072 1397/10/11 13:57:32 5.0 از 5 5003 تگهای خبر: پزشك , خدمات , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی