ایرانیان گرفتار كمبود ویتامین D، بزرگسالان بیشتر دچارند مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: كمبود ویتامین D در ۷۰ درصد از بزرگسال و ۶۷ درصد نوجوانان كشور شایع است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، با اشاره به مطالعات صورت گرفته در دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشكی تهران و آزمایشگاه ملی سلامت در زمینه ریزمغذی ها، اضافه كرد: تمام گروه های سنی در كشور با كمبود ویتامین D مواجهند، بطوریكه كمبود این ویتامین در ۶۷ نوجوانان، ۸۶ درصد زنان باردار، ۶۲ درصد كودكان ۶ ساله و ۷۰ درصد بزرگسالان شایع است.وی با اشاره به نتایج غیرقابل جبران كمبود ویتامینD و تحمیل هزینه های هنگفت به نظام سلامت، اظهار نمود: كمبود این ویتامین خطر مبتلاشدن به بیماری های غیرواگیر، مانند دیابت بیماری های قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، ام اس، آسم، آلرژی، پوكی استخوان و...، را بیشتر می كند.مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه كرد: راهكار موثر و عملی كه می تواند شیوع كمبود ویتامین D را در كشور كم كند، غنی سازی مواد غذایی با این ویتامین است كه با عنایت به اجرای برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك در كشور، برنامه افزودن ویتامین D باز بعنوان یك راهكار، می تواند اثربخش باشد.وی با اشاره به اینكه غنی سازی آرد با ویتامین D در اولویت برنامه های معاونت بهداشت و سازمان غذا و دارو است، اشاره كرد: پایلوت این برنامه به مدت یك سال با كمك های تكنیكی مشاوران بین المللی از سازمان بهداشت جهانی و یونیسف در بیرجند اجرا میگردد.عبدالهی اشاره كرد: در طول اجرای پایلوت این برنامه، قابلیت اجرایی و پروتكل كنترل كیفیت تدوین میگردد و سپس آن ویتامین D باز در برنامه ملی غنی سازی آرد قرار می گیرد.وی با اشاره به اینكه غنی سازی آرد با ویتامین D در نان های چهارگانه تافتون، سنگك، لواش و بربری كه در برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك هستند، انجام می شود، اظهار داشت: این طرح در سه كارخانه آرد بیرجند دنبال میگردد كه طبق گزارش های سازمان غذا و دارو فعالیت های خوبی در حال انجام می باشد.عبدللهی درمورد منابع تامین D ویتامین، توضیح داد: اقدامات لازم برای واردات ویتامین D مورد توسط سازمان غذا و دارو سازمان های بین المللی یونیسف و بهداشت جهانی صورت گرفته است تا واردات سریعتیر صورت گیرد و تولید كنندگان داخلی بتوانند پرمیكس آهن، اسید فولیك و ویتامین D را تولید كنند تا برنامه در اسرع وقت آغاز شود. 1397/10/13 14:10:11 5.0 از 5 4339 تگهای خبر: برنامه , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی