افزودنی های خوراكی باعث كم تحركی می شوند یافته جدید تحقیقاتی؛ به گزارش مین فود طبق نتایج یك مطالعه جدید، میزان بالا فسفات غیرآلی كه به شكل وسیعی در بعضی نوشابه ها، گوشت های بسته بندی شده و سایر محصولات فراوری شده استفاده می شود، می تواند علت بی تحركی باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان مركز پزشكی ساوت وسترن تكزاس در این مطالعه به بررسی تاثیر فسفات هم بر روی موش ها و هم بر روی انسان پرداختند و دریافتند این ماده باعث كاهش میزان فعالیت و افزایش مدت زمان بی تحركی می گردد. فسفات ذره ای كوچك است كه از فسفر معدنی به دست می آید. بدن به فسفر معدنی برای ساخت دندان ها و استخوان های سالم نیازمند است. این ماده به طورطبیعی در بعضی مواد خوراكی نظیر مغزیجات آجیلی، تخم مرغ، و محصولات لبنی یافت می گردد. اما غالباً فسفات غیرآلی به منظور بهبود ظاهر و طعم و یا افزایش مدت ماندگاری آن به برخی مواد خوراكی افزوده می گردد. طبق اعلام انجمن قلب آمریكا، حدود ۴۰ تا ۷۰ درصد محصولات پرفروش فروشگاه ها نظیر نوشابه ها، غذاهای فریزشده آماده، مخلوط غذاهای خشك، گوشت های بسته بندی شده و فرآوری شده حاوی ماده افزودنی فسفات هستند. محققان در این تحقیق، به دو گروه از موش های سالم رژیم غذایی مشابه دادند، اما یك گروه از آنها بیشتر از سه برابر گروه دیگر فسفات دریافت نمودند. بعد از ۱۲ هفته، موش های كه فسفات بیشتری دریافت كرده بودند در مقایسه با گروه كنترل، مدت زمان كمتری را بر روی تردمیل سپری می كردند و به هنگام ورزش، اكسیژن كمتری دریافت می كردند. همینطور آنها توانایی كمتری در چربی سوزی داشتند. بعلاوه در بیشتر از ۵۰۰۰ ژن آنها تغییر بوجود آمده بود تا به فرآوری اسیدهای چرب و متابولیسم سلولی كمك نماید. در مطالعه ای جداگانه بر روی انسان ها هم، محققان به رابطه مشابهی بین میزان بالا فسفات و كاهش تحرك فیزیكی پی بردند. مطالعات قبلی هم ارتباط بین میزان بالا مصرف فسفات با بالا رفتن خطر بیماری قلبی و مرگ را به خصوص در بیماران كلیوی نشان داده بودند. 1397/10/23 14:13:33 5.0 از 5 4747 تگهای خبر: بسته بندی , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی