تاثیر خمیردندان و دهان شویه در بروز مقاومت آنتی بیوتیكی مین فود: گروهی از متخصصان در آمریكا در بررسی های اخیر خود آگهی دادند كه استفاده از خمیردندان و دهان شویه ها سبب مقاومت آنتی بیوتیكی می شود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشكی در آمریكا برمبنای مشاهدات خود آگهی دادند كه تركیب های شیمیایی متداول در محصولاتی همچون خمیردندان و دهان شویه ها كه خاصیت آنتی باكتریال دارند، می توانند باكتری ها را در مقابل آنتی بیوتیك ها مقاوم كنند.در این بررسی آمده است: تركیب شیمیایی موسوم به "تری كلوسان" باكتری ها را قوی تر ساخته و سبب می شود آنها در مقابل درمان های آنتی بیوتیكی مقاوم تر شوند.تری كلوسان در محصولات دیگری همچون اسباب بازی كودكان، محصولات آرایشی و كارت های اعتباری باز كاربرد دارد كه تولید كنندگان به منظور كاهش یا پیشگیری از رشد باكتری ها این تركیب را به كار می برند.به گزارش مدیكال دیلی، بررسی های انجام شده روی موش های آزمایشگاهی نشان داده است كه قرار گرفتن در معرض تركیب تری كلوسان می تواند توانایی بدن را در واكنش به درمان های آنتی بیوتیكی به خصوص داروهای تجویزی در درمان عفونت مجاری ادراری تحت تاثیر قرار دهد. 1397/12/04 14:48:21 5.0 از 5 4449 تگهای خبر: برند , پزشك , دارو , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی