تاثیر خمیردندان و دهان شویه در بروز مقاومت آنتی بیوتیكی مین فود: گروهی از متخصصان در آمریكا در بررسی های اخیر خود آگهی دادند كه استفاده از خمیردندان و دهان شویه ها سبب مقاومت آنتی بیوتیكی می شود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشكی در آمریكا برمبنای مشاهدات خود آگهی دادند كه تركیب های شیمیایی متداول در محصولاتی همچون خمیردندان و دهان شویه ها كه خاصیت آنتی باكتریال دارند، می توانند باكتری ها را در مقابل آنتی بیوتیك ها مقاوم كنند.در این بررسی آمده است: تركیب شیمیایی موسوم به "تری كلوسان" باكتری ها را قوی تر ساخته و سبب می شود آنها در مقابل درمان های آنتی بیوتیكی مقاوم تر شوند.تری كلوسان در محصولات دیگری همچون اسباب بازی كودكان، محصولات آرایشی و كارت های اعتباری باز كاربرد دارد كه تولید كنندگان به منظور كاهش یا پیشگیری از رشد باكتری ها این تركیب را به كار می برند.به گزارش مدیكال دیلی، بررسی های انجام شده روی موش های آزمایشگاهی نشان داده است كه قرار گرفتن در معرض تركیب تری كلوسان می تواند توانایی بدن را در واكنش به درمان های آنتی بیوتیكی به خصوص داروهای تجویزی در درمان عفونت مجاری ادراری تحت تاثیر قرار دهد. 1397/12/04 14:48:21 5.0 از 5 4407 تگهای خبر: برند , پزشك , دارو , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی