مشكلات كمبود ویتامین B۱۲ در بروز ضعف و خستگی نكته سلامت؛ به گزارش مین فود طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریكا، ویتامین B۱۲ به حفظ سلامت اعصاب و سلول های خونی كمك می نماید و در تشكیل DNA هم نقش دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، كمبود ویتامین B۱۲ در صورت عدم درمان می تواند منجر به مشكلات عصب شناختی و روانی جبران ناپذیری شود.انواع ماهی ها، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، لبنیات، غلات و حبوبات از منابع غنی این ویتامین هستند.ویتامین B۱۲ تقریباً در تمامی مولتی ویتامین ها وجود دارد. اغلب افراد از راه مصرف مواد خوراكی می توانند میزان كافی این ویتامین را دریافت نمایند.حدود ۱.۵ تا ۱۵ درصد افراد گرفتار كمبود این ویتامین هستند كه معمولاً علت آن، مشكل شأن در جذب آن است.كمبود ویتامین B۱۲ می تواند منجر به خستگی، ضعف، كاهش وزن، كرخت شدن دست و پاها، مشكل در حفظ تعادل، سردرگمی و سرگیجه، و حافظه ضعیف می شود. 1397/12/16 13:42:27 5.0 از 5 4894 تگهای خبر: خوراكی , درمان , سلامت , لبنیات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید پیشنهاد پوشش بیمه ای پانسمان های نوین سوختگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی