مواد خوراكی كاهش دهنده التهاب را بشناسید نكته سلامت؛ مین فود: بگفته محققان خیلی از بیماری های اصلی، از بیماری قلبی گرفته تا آرتروز، با التهاب مزمن مرتبط هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز می كند و برای جلوگیری از آن و ممانعت از بروز مشكلات جدی تر باید عوامل آنرا شناخت و با آنها مقابله نمود، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماری هایی مانند دیابت، بیماری های قلبی، آلزایمر، آرتروز و غیره قرار می دهد. برای كاهش روند التهاب در بدن اهتمام كنید مواد غذایی از قبیل كربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید یا شیرینی را از رژیم غذایی خود حذف كنید. چیپس و دیگر مواد سرخ شده، نوشابه و دیگر نوشیدنی های شیرین شده با شكر، گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده، مارگارین و غیره باز در این دسته قرار می گیرند. مواد غذایی ناسالم به افزایش وزن كه خود عامل خطر افزایش التهاب در بدن است، كمك می نماید. محققان دانشكده پزشكی هاروارد عنوان می كنند گنجاندن مواد خوراكی ضدالتهابی در رژیم غذایی می تواند سبب كاهش ریسك ابتلاء به برخی بیماری ها شود. محققان گنجاندن مواد خوراكی زیر را در یك رژیم غذایی ضدالتهابی سفارش می كنند: -گوجه فرنگی - روغن زیتون. - مغزیجات آجیلی. - ماهی های چرب نظیر سالمون و تون. - سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و كلم پیچ. 1398/01/14 23:47:25 5.0 از 5 4526 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی