نمك یددار خطر مبتلاشدن به فشارخون بالا را بیشتر می كند بررسی های تحقیقاتی نشان می دهد؛ مین فود: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه نمك یددار مصرف می كنند در مقایسه با افراد مصرف كننده نمك عادی بیشتر در معرض مبتلاشدن به فشار خون بالا هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «راجش چائوهان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیكه یدداركردن نمك در جهان به كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید كمك كرده است، اما می تواند سبب افزایش خطر فشارخون بالا هم شود.» این مطالعه، مبتنی بر بررسی وضعیت حدود ۱۰۰ بیمار مسن در شهر آگرا هند بوده است. در این مطالعه، بیمارانی كه به طورمنظم نمك یددار مصرف می كردند با گروه دیگری كه نمك عادی و با میزان بسیار اندك ید مصرف می كردند، مقایسه شدند. نتایج نشان داد افراد مصرف كننده نمك یددار در معرض ریسك بیشتر فشارخون بالا قرار داشتند. همین طور مصرف اضافی ید می تواند منجر به انواع گوناگون اختلالات در تپش قلب و همین طور آنژین قلبی و نارسایی قبلی شود. سازمان بهداشت جهانی در آگوست سال ۱۹۹۴ به منظور كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید، بر یدداركردن جهانی نمك تاكید نمود. محققان اذعان دارند به منظور پی بردن به سبب تأثیر مصرف نمك یددار بر افزایش فشارخون، باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. 1398/01/18 13:58:03 5.0 از 5 4989 تگهای خبر: بیمار , نمك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی