مواد غذایی كاهش دهنده میزان كلسترول را بشناسیم توصیه محققان؛ به گزارش مین فود همواره امكان كاهش كلسترول از راه رژیم غذایی به تنهایی وجود ندارد، چراكه گاهی اوقات بیماری ژنتیكی است و باید دارو مصرف شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، با این وجود برخی مواد خوراكی می توانند باعث بهبود كلسترول شوند، یعنی هم كلسترول بد LDL را كاهش دهند و هم كلسترول خوب HDL را بالا برند.ابتدا مواد غذایی حاوی فیبر محلول را انتخاب كنید. این نوع فیبر همچون یك آهنربا، كلسترول را از بدن خارج می كند. منابع خوب این فیبر شامل جو دوسر، لوبیا، بادمجان و بامیه است.سیب، انگور، توت فرنگی و مركبات هم از گزینه های خوبی هستند چون كه حاوی پكتین، نوعی فیبر محلول، است.مصرف چربی های پلی اشباع نشده هم سفارش می شود. این چربی ها شامل روغن های گیاهی همچون كانولا و آفتابگردان و همینطور ماهی های چرب نظیر سالمون، ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و اغلب انواع دانه ها و مغزیجات آجیلی هستند.غذاهای گیاهی هم كه حاوی موادی موسوم به استرول ها و استانول های گیاهی هستند هم می توانند بدن را در مقابل جذب كلسترول محافظت كنند. منابع خوب این مواد شامل كلم بروكسل یا فندقی، سبوس گندم، بادام زمینی و بادام، و روغن های زیتون، كنجد و كلزا است.در مورد محدودیت مصرف برخی مواد خوراكی با پزشك تان مشورت كنید. مواد غذایی با كلسترول بالا نظیر صدف و تخم مرغ، آنقدر كه تصور می شود خطرناك نیستند.یك نوع چربی كه باید كاملاً از مصرف آن اجتناب شود چربی ترانس است. سازمان غذا و دارو آمریكا در سال ۲۰۱۸، افزودن این چربی را به مواد غذایی ممنوع كرده است. 1398/01/23 13:56:12 5.0 از 5 4822 تگهای خبر: برند , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی