خوردن ماهی ریسك مبتلاشدن به آسم را تا ۷۰ درصد می كاهد محققان استرالیایی می گویند؛ مین فود: نتایج تحقیقات نشان می دهد مصرف روغن ماهی كه سرشار از اسیدهای چرب اُمگا۳ است می تواند ریسك مبتلاشدن به آسم را تا ۷۰ درصد كم كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶ است كه نقش مهمی در رشد و عملكرد عادی مغز و سیستم عصبی مركزی دارد.«آندراس لوپاتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز كوك استرالیا، در این باره می گوید: «برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغن های دریایی با كاهش قابل توجه ریسك ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا ۶۲ درصد مرتبط هستند، درحالیكه مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغن های گیاهی با افزایش خطر ابتلاء به آسم تا ۶۷ درصد مرتبط می باشد.»حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری آسم هستند و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر به سبب این بیماری می میرند.لوپاتا در ادامه می افزاید: «حتی با وجود احتمال وجود آلاینده های نظیر جیوه در بعضی از ماهی ها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب ارزشمندتر از ریسك های احتمالی آن است.»در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۴۲ نفر را كه در كارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی كار می كردند بررسی كردند. 1398/01/24 15:46:33 5.0 از 5 4201 تگهای خبر: بیمار , بیماری , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی