افزایش ریسك بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار یافته محققان چینی؛ به گزارش مین فود به قول محققان، میزان اسیدآمینه هوموسیستئین در خون افراد گیاه خوار بالاست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بر مبنای نتایج یك تحقیق در چین، داشتن رژیم غذایی گیاهی می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد و سبب تشكیل لخته های خونی شود. خیلی از متخصصان معتقدند رژیم گیاهخواری فواید بسیاری دارد همچون جلوگیری از دیابت، چاقی، فشارخون و بیماری های قلبی عروقی. اما اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیده اند كه بر خلاف این باور رایج، رژیم غذایی گیاهی خطر بیماری های قلبی عروقی را زیاد می كند. در این تحقیقات مشخص شد میزان هوموسیستئین در خون افراد گیاه خوار بالاست و بالا بودن این اسید آمینه با بیماری شریان های كرونری قلب مرتبط می باشد. همینطور افراد گیاهخوار با كمبودهایی بخصوص در ویتامین B12، امگا ۳، آهن و روی روبه رو هستند كه در بروز بیماری های قلبی عروقی نقش مهمی دارند. 1398/02/25 13:03:11 5.0 از 5 4838 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی